Sigorta şirketlerine göre değişiyor orjinal ve yan sanayi meselesi. Kasko yaptırıken sormak gerekli camı orjinalmi takıyor yoksa yan sanayimi diye.
Printable View
Sigorta şirketlerine göre değişiyor orjinal ve yan sanayi meselesi. Kasko yaptırıken sormak gerekli camı orjinalmi takıyor yoksa yan sanayimi diye.
Cam şirketlerinde listeler var. Misal 307 lere yan sanayi takıyorlar. Bir iki araç daha vardı. Corollanın bir kasasıda öyle. Kasko bedeli ve poliçesi düşük olmasına rağmen camı pahalı araçlarda böyle bişi vardı galiba.
tampon değişikliği için arabamı kasko ile anlaşmalı yetkili servise bıraktım. ön tamponum orj. değil diye yan sanayi takmak zorundayız dedi exper amca. buna bayağı bi sert çıkışıp tut raporunu arabayı alıp kaskomu iptal ettirmeye gidiyorum sebep olarakda sizi göstericem deyince kuzuya döndü ve onay verdi :) exper ede kasko şirketinede biraz sert çıkmak gerekiyor. yoksa işlerine geldiği gibi davranıyorlar.. İstisnalar tabiki mevcut ;)
Kaskocun tanıdık işi aşmış bitirmiş olsun
Experle kanka oldun mu çıtaları bile boyatıyorsun , daha önce vurulmuş parçayı bile değiştiriyorsun :D
Bakınız şekil A :D
Geyik bir yana bende yan sanayi taktıklarını duydum
Hepinize paylaşımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet işin özü şu poliçenizi okuyun içinde cam konusunda ne yazarsa o işlem uygulanır. Yok bizim anlaşmamız böyle yok biz yerli logusuz cam takarız deseler bile siz orjinal cam taktırın zira buna hakkınız var yeterki hakkınızı arayın. Artık bir yerde bu yağmalama politikasına dur demek lazım.
Ya arkadşlar benim ön camı değiştirken ön cam fitilini yırtmışlar ve tamirci arkadaşım alırken söylememişler Anadolu sigorta ön cam değişikliği gereken durumlarda ön cam fitilini karşılamiyor !!! Gereken kurumlara fax çektim şikayetimi bildirdim vs. Exper elemanları yok efendim biz fitil tedarik etmiyoruz siz Doraglass ile görüşün bla bla bla ?
Bu işin sorumlusu kim belli olacak inşallah ama kaskoluyum diye artık sevinmiyeceğim kesin !! Bilginize azr edilir.