Arkadaşlar film ve egzos danTUV de muayene yine standart 130 TL mi?
Ahahha b.ku yedik o zaman.. 100 ceza (indirimli) + 124 muayene + 100 filmi tekrar çektirme ve egzosu tekrar taktırma
Birde bende kat ipali var..Acaba gaz ölçümü mü yapacaklar yoksa sadece desibel mi?
Çıkışlara silence mi yaptırsam acaba yoksa sök tak mı yapsam offff..
Camlarada çektirmem birsüre (kankamda filmsiz 207 Rc camı var onu da takıp gidebilirim aslında film masrafı da olmaz )![]()
hayırmı özgür usta filimden muayneye sevk etmiyorlar eksozuda bir haftalık izin kagıdı yazıp orjinale çevirtmeni istiyolar orjinale çevirip fatura alıyorsun lara trafik şubesine araç ve faturayla birlikte gidiyorsun ordan muayneyle ilgili işlemi yapıp serbest bırakıyolar başıma geldigi için yazdım 1 ay önce kadar tabi bu bir haftalık süreyi aştıysa araç trafikten men gözüküyor
bunlar sureklı ıcat ckartıtıyorlr uyuz oluyurm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Diyeceğim şudur arabayı bağlatmamak için elinizden gelen herşeyi yapın ishal oldum acil gitmem lazım diyin ne bilim atın bildiğiniz tüm taklaları.Artık eskisi gibi değil bağlattığın anda anandan emdiğin sütü brunundan getiriyolar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hepsi kolay da kat'i sok-tak cok yorar be abi gecmis olsun..
filmlerle bir gitmeyi dene, hafif kusurlu gecersin belkiolmadi sokersin oracikta..
Cam Filmi Hafif Kusur konusunda bir dip not;
Otelden bir arkadaşım aracını muayeneden cam filmi kusuru dışında tertemiz geçti.Ruhsatında yer olmadığın trafik tescile gitmesini ve yeni ruhsat çıkartmasını istemişler Tüv'den.Oda aynen gitmiş Ek-1 vs doldurmuş ama sonuç facia zira memur cam filmini söktür tekrar muayene yaptır ondan sonra gel yeni ruhsat verilecek demiş. Yani Muayene için ruhsatta yer yoksa eğer kendi ellerimizle kendimizi götürüp teslim ediyoruz bilginize![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ben manavgatta yaptırdım ss düz boru + ss son susturucu vizeden geçtim katı taktırmana gerek yok bence sadece ojinal son susturucuyu taktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)