Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
Printable View
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..
bu kadar güzel,bu kadar saf,bu kadar temiz,bu kadar terbiyeli,bu kadar ADAM gibi ADAM bir insanı kaybetmiş olduğumuzdan ötürü çok acılıyım :( ahh be madi yapmıcaktın bunu bize,son rollingden sonraki ''çaylar benden'' lafın kulaklarımda çınlıo,yada geçen hafta ''abi bana 4 tane saç jant lazım arabayı biraz daha bascam'' lafın aklımdan çıkmıo madi :( bizim yerimizi bilion her cuma aynı yerdeyiz ben eminimki sende her cuma orda olucaksın ve bizi yalnız bırakmıycaksın;
MEKANIN CENNET OLSUN ALİCANIM
:(:(:(:(
Allah rahmet eylesin..
Canım kardeşim :(:(:(:( kaç sene birlikde live for speed oynadık seninle :( başımız saolsun :(:(
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
en son çarşamba akşam ziyaretine gittiğimizde "bak çabuk iyileş, seninle bir rollingimiz vardı yapamamıştık onu yapıcaz ona göre" demiştim şakalaşarak o da "tamam yapıcaz" diyip gülmüştü :( :( :( Ah be Alican yaaa mafettin bizi :( Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun madi :(
allah rahmet eylesın..yakınlarına sabır versın...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :o
Allah rahmet eylesın..Allah yakınlarına sabır versın...
allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin...
Allah rahmet eylesin,geride bıraktıklarına Allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin gencecik bir can daha gitti :(
kardeşimizin arabasının paylaşalım elinde olan varsa :( koysun çok severek almıştı çok seviodu msn nede çok şakalaşırdık seni parçalarım diodu bana :( canım benim yaaaa erken gitti
Allah rahmet eylesin:(
allah rahmet eylesin
toprağı bol olsun...