öyle bisey yapanı görürsem Allah canımı alsın ki anasının bi tarafına gömerim onu nasıl bir kansızlık bu ya.. bu arada sende de ezelden beri bi talihlissizlik oluyor be kardesim umarım son olur..
Printable View
öyle bisey yapanı görürsem Allah canımı alsın ki anasının bi tarafına gömerim onu nasıl bir kansızlık bu ya.. bu arada sende de ezelden beri bi talihlissizlik oluyor be kardesim umarım son olur..
geçmiş olsun madem 5 tl git aksaraydan al ...
o....u çocukları, ne diyeyim ki!
floryada arkadaşın annesinin 318 bmw'sinin arka tamponunu çalmışlardı.:D.logo çalmayı çok görmemek lzm Allah beterinden saklasın.geçmişolsun..;)
50 tl verip bir branda alacaksını hiçbir sorununuz kalmıcak. Ben yıllardır araçlarımda brnda kullanıorum aralıksız. Ne yağmur etkisi oluo, ne kuş pisliği ne çam reinesi, ne çalınma korkusu, ne çizik...
Geçmiş olsun olur böyle şeyler..
Hasta bu millet yaa :(
önceleri hatlı minibuslere bindiğimde minibüs torpidosunda Mercedes yıldızları ve Rover amblemi ve Alfaromeo amblemleri ile dolu olurdu ama şimdi bakıyorumda o hobilerinde vazgeçmişler galiba artık Honda amblemi sökmeye başlamışlar:hahaha::hahaha:
Gecmis olsun..
millet şaşırmış
Geçmiş olsun..Ufak tefek şeyler ama can sıkıyor.
Benim aracımda üst açılır kumaş tavan olduğu için normal branda kullanamıyorum :o Çünkü içinde astar olan brandanın astarı iç yüzeye geldiğinden dolayı tavanda kumaş kalıntıları kalıyor her açtığımda üstünü :ofk:
O yüzden ben de alt tarafına, Praktiker'den aldığım (Reklamlar başladı :D) naylon xxl boyutlu brandanın kenarlarına lastik geçirerek içine sıkılaşmasını sağlayıp, astarlı brandayı üstüne diktirdim :)
Bu şekilde çizecek olan kişi çizdiğini sanıyor (1 kere gözümle görüp kafa göz daldım :D) ve naylon aracın karoserinde kaydığı için çizilemiyor hemde 2 kat :icon_tup: Size önerim bu :) Benim aracım çoğunlukla babamın dükkanında kalıyor kapalı alanda, eğer kapalı alanınız yoksa benim gibi arkadaşınıza, eşinize, dostunuza gidecekseniz, veya dışarıda bırakıyorsanız dediğim yöntemi bir gerçekleştirin çok faydasını göreceksiniz.
Bu arada arabanın hatları bakımından üstünü örttüğümde saçma sapan eski bir araba gibi görüntü sergiliyor. Çünkü tavan üst açılırının iskeleti tamamen gözüküyor :D Neyse çok uzattım çok uzun yazdım deneyin işte ben çok yararını gördüm :)
o çalınan logoyu neresine isterse soksun çalan geçmiş olsun usta
geçmiş olsun,