sefa sen araştırdın hiç yok mu bildiğin sunrooflu dökük birşey :D
Printable View
son karar dizel alıyorum , aramaya devam :)
http://www.sahibinden.com/golf_ld_1_...XQQdisplayitem
Bu araç iyi gibi.. :) vw forumlarında gördüğüm bi araç..
ARACIMIZ KAPALI GARAJ ARACIDIR MOTORU SIFIR VE BEŞ İLERİ ŞANZIMAN BULUNMAKTADIR.KAPORTASINDA OYNAMA YOK TAMAMEN ORJİNAL EMSALLERİNE GÖRE UYGUN OLMASININ SEBEBİ RUHSAT SAHİBİNE ULAŞAMIYORUZ ... RUHSAT SAHİBİNE ULAŞMIŞTIK DAHA DOĞRUSU İLANI GÖRÜNCE O BİZİ ARADI SATIŞI HEMEN VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ AMA TELEFONUNU YANLIŞ KAYDETMİŞİZ ŞİMDİ ULAŞAMIYORUZ PLAKALI VE RUHSATI VARDIR...PLAKASINDAN ARAŞTIRIP RUHSAT SAHİBİNE ULAŞABİLİRSİNİZ BİZİM VAKTİMİZ YOK . İLGİLENENLER MESAJ ATMASINLAR BAKAMIYORUM TELEFONLA BANA ULAŞABİLİRLER...................
Koptum ya :D
AKITINI MERAK EDENLER İÇİN SÖYLİYİM UZUN YOLDA 205 YTL MAZOT İLE 1800 KM YOL YAPTIM BİLGİNİZE
bu detay bitirio adamı.. sen al ben senden alim abim :D
AYrıca muayeneyi adam yaptırırsa fiyat 4100 biz hallettiririz derseniz 3800 fiyat :)
ya dur hele para topluyorum 3 lira canlıyı versek alamazmıyız lan :D
yaa abi kmde 0,11 krş ne demek ekeden 7-8 kat az yakıyo demek :hehe:
4 kapı olmasıda diğer avantajı bıktım tek kapıdan içi nasıl acaba döşemeler falan
sefa sen bu işi bitirirsin hacıı :D adama söyle içinin resimlerinide atsın 3 lira canlıya herşeyi bize ait versin arabayı
biliyorum biliyorum da arabanın dili olsa kimbilir neler söylyecek :D
Dizelin gözünü seveyim,
1000 km oldu (tam 1000 km),
Yeni sarı ışık yandı full istanbul içi.
7 litre mazot daha var ortalama litre başı 18 km den 100-120 km daha gider demek oluyor :D
Golf'e kırsal konulur daha da ucuz litresi harbi az yakar.
Bu Golf'u bende beğenmiştim geçen cumartesi birisine gösterdim hatta bakması için,şuan ilanlarda ki en mantıklı otomobillerden biri bu gibi..Biodizeli doldur gez:D patates kızartması kokma ihtimali var ama olsun ucuz olur:hahaha:
bakalım pazarlığa oturuyoruz şu anda kafamızdaki rakama gelirse alır binerim ağa günlüğe arabam olur
sen bu işi yaparsın hacı bitirirsin sen bu işie :hehe: