ramo si bu konu öncesinde almıştı zaten
Printable View
ramo si bu konu öncesinde almıştı zaten
burun benim :D 1250 km ve bi depo iyimi:D
ben böle bi konu açmıştım almadan önce biride çıkıp hiç bişey yazmadı gözümü kapayıp aldım:)
Ben baya niyetlendim birinde adam satış veremedi diye vazgeçtik. Diğerinde de ben ameliyat olunca iptal oldu.
bu konudan sonra sanırım 3 kişi aldı.
cahitarsal
ben
emresener
var mı başka bizim furyaya katılan :D
Allah'ın izniyle kısa bir süre içerisinde alıcam. Hatta geçtiğimiz cumartesi aradım gözüme kestirdiğim arabayı ancak adam "o araba satıldı gibi bişey be kardeşim" diyerek yıktı hayallerimi : )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...olf-mk-1/detay
bu aracı ben toplamıstım ats jantları orjinal di herşeyi elden tek tek geçirilmişti kasası komple soyulup toplanmıştı bı arkadasım aldı. ilan ilk aldığı zamanlardı 3-4 gun once 5.500 tl ye gebzeye satıldı
tek sıkıntısı seslı çalışması ,onu engellemek içinse kaput altı ızolasyon ve torpıda altı ızolasyon ıle ses kesılıyor, yol tutusu mükemmel fakat 4 ileri değilde 5 ileri daha seri ve daha zevklı oluyor yakıt zaten bahsetmeye gerek yok
başka bir sarı daha vardı seko o olmasın baksana buna cıncık gibi duruyor :D
e bide ayhan toplamış :D
bide ayhan kankacım senin e34 turbo duruyorsa satmayı düşünürsen bi pm at bana olurunu :)
Bu araba 5.500liraya falan satılmıyor muydu bi ara ne olduda $ bazında 6500 oldu
arac yaklasık 1.5-2 sene once toplandı suankı halı ıle alakası yok foto olarak hemen hemen aynı fakat sagdan darbe alınca şase yamulmus on duzen bozulmus boya bazı yerlerden patlamıs toplayanda kasapmıs vs.. oyuzden 5.5 e sattılar benden sonra 5 el degıstırdı dondu dolastı kartala geldi şimdi gebzeye satılmış
hortingen şıtrayzen yapalım bir konuya
var mı bu aralar gözünüze çarpan golf düşeş yollu şöyle :D