Bu arada yasal olarak TDI motor atabiliyorsunuz. 140hp mi diyeyim 130 mu :D Eğer dizel alırsanız.
Ama amacını şaşabilir yani :D
Printable View
Bu arada yasal olarak TDI motor atabiliyorsunuz. 140hp mi diyeyim 130 mu :D Eğer dizel alırsanız.
Ama amacını şaşabilir yani :D
G60 osmanın sitesinde mk1 üstüne zibil gibi parçalar var denildiği gibi don atlet misali parça sorunu yok
bunu duyduğumuz iyi oldu :D ekonomik swap
mk1 ve mk2 de gözüken ve gözükmeyen yerlerdeki çürümelere dikkat edin, motor da sağlıklı çalışıyorsa alın gelin...
mk2 nin yürüyeni büyük ölçüde ibiza 6k ve polo classic ler ile uyuşur.
mk1 görsel modifiye parçası ucuz vs denmiş zaten dünyanın en çok modifiye edilen otomobili GOLF tür. O sebeple görsel açıdan ekipman problemi yaşamassınız. Ne ülkemizde, ne Avrupada ne de amerikada.
Dizeller için tek önerim iyi bir dizel ustası olacaktır. Bu motorların dilinden anlayan iyi bir dizel ustası ile çalışırsanız ustanın yüzünü pek görmek zorunda kalmassınız.
Alamaya niyetlenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun... Güzel tercih.
Not... Eğer nakit ve vakit harcayarak zahmet ve masraf istemiyorsanız rahatsız edecek derecede çok ucuz araçlardan uzak durun.
bilmiyorum aynı yakarmı ama aynı ise 5000e bu alınır hiçbişey yapılmasa bile binilir..
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Elektrikçi bi abim şahin'e MK1 turbodizel motorunu takmıştı. 10 sene evvel ;)
Geçen konuştuk, 500.000'i devirdim dedi :D
MK1 teneke jantlı basık olacak , önde kare plakasıyla dilini çıkarmış köpek yavrusu gibi çook şirin :)
ne kadar çok bilgi verildi ben böle bi konu açmıştım mk 1 almadan, kimseler yazmamıştı:D şansa aldım arabayı:)
:D konu sona dogru amacindan saptı :D sanki ekodan performansa gecis oldu
o kadar mesaj yazılmış o zaman mk1 e hangi motorları öneriyorsunuz? 1.8 golf motoru veya 1.8T passat motoru nerde bulabiliriz?