Acilen Discovery'i Açın Type-r Cupra Golf Gti Astra Gtc Mazda Focus St Karşılaştırmaları var![]()
Acilen Discovery'i Açın Type-r Cupra Golf Gti Astra Gtc Mazda Focus St Karşılaştırmaları var![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
lanet olsun antene sırketteyım ne dıgı var nede kabloluu
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bitince yorumları alalım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Fifth Gear Özelikler Donanım Hissettirdikleri bakımından ilk 3 elenen araç Cupra , Mazda ve GTC olduSokağa bile çıkarmadılar ama şaşırdım Cuprayı elemelerine direk.
Arkası Megane Sport , Golf Gti , Civic Type R ve ST kaldı.Sokakta ve Type - R ı elediler ve piste sadece Golf Gti ve Focus ST kaldı.Yani Type R ve Megane elendi
Bu sefer Type-R ı elemelerine hiç şaşırmadım çünkü adamlar piste gelidklerinde sordular.Civic Type R nerde niye getirmediniz dediler.Adamlarda o bunlara göre çok hızlıydı ondan getirmedik bunlar yakın değerlerde dediler![]()
![]()
Golf Gti Focus St'yi tur zamanında 1.5 sn geride bırakarak geçti.Performans bakımından Gti ama yol hissiyatı ST denildi.Ama kesinlikle tüme urduklarında Gti önde olan oldu beklendiği gibiType R'ı bekliodum ama denemediler durumuna göre hızlı geldi rakiplerine göre
![]()
Walla bakmak lazım bugün yayınlandı hemen konuyu açtım yani yayın tarihi ile benim konuyu açışım dakikas bile aynıdırBi bakınıyım
eski program ya discovery hep böyle eski şeyler yayınlıyor myth olsun fifth olsun kaç yıllık programlar.
hondalar nedendir hep 1 sınıf üstleriyle karşılaştırılıyorlar![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)