0212 668 61 41 dükkanın numarası
0545 880 47 42 Cem abinin cep numarası siteyede üye STLEGAL
yer gaziosmanpaşa Sanko Sanayi Sitesi Atölye ÖZGE
Printable View
0212 668 61 41 dükkanın numarası
0545 880 47 42 Cem abinin cep numarası siteyede üye STLEGAL
yer gaziosmanpaşa Sanko Sanayi Sitesi Atölye ÖZGE
Aynı sorun gerızekalı elektrıkcının parkları sınyallere baglıcam dıye beyınde arızaya sebebıyet vermesı sonucunda eskı aracım 2005 focusumda olmustu araç 2950rpm gıbı takılıyor ve o devrede zor cıkıyordu ışıkta tırla kalksam geçerdi :D arabayı ıstop edıp calıstırınca bı kaç dk lıgına duzelıyordu sonra azcık gıdınce gene aynı 4 ay boyunca servıse gıttım yapamadılar en sonunda yurtdısına sıkayet ettım ınternetten fabrıkayla gorusmeler yapmıslar ama gene arızayı yapamadılar 4 ay boyunca 2 gunde bır servısteydım tamam yaptık dıyolar alıyorum aracı 5km gıdıyorum gene aynı sorun meger yaptık dedıklerı beyınden arızayı sılıyorlarmıs neyse sonra aracın 4 ay boyunca defalarca servıse gırdıgıne daır olan belgelerımle bırlıkte forda sıkayet ettım ordan servıs muduruyle zaten karı koca gıbı olduk :D nerdeyse her gun tel'la konusuyoruz max. 2 gunde bırde saolsun arıza eksık olmuyor servıste yuz yuze gorusuyoruz anlıcan bayaaa bır ugrastık en sonunda onlaarda pes ettı :D ucretsız beynını degıstırdıler.
Bıraz uzun oldu ama 2009 yaz aylarında ne cektıgımı bı ben bılırım :ofk:
Guvenılır, tecrubelı bılındık ustalarla gorus, orj. servıslerın bu gıbı zor durumlarda bı halttan anladıklarını gormedım henuz..
ona bi k20a üst kapak bide cl7 euro-r ecu koydunmu varya süper ötesi bişey olur
Sorunu tam anlamış değilim ancak bende 3100-3200 gibi devirlerde kesme problemi yaşadım. Yaklaşık 8-9 ay da bu şekilde kullandım. Nereye gittiysem motor komple inicek falan dendi. en sonda anlayan biri çıktı ve bu vtec müşürü dedi. sipariş üzerine geldi parça değişti sorun çözüldü gerçekten.Demek istediğim bazen ufak bir sebepten olan arıza, para uğruna büyük sorunlara döndürülebiliniyor.Geçmiş olsun.Umarım sorununuz çözülür.