User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: mugen accord sorun

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0212 668 61 41 dükkanın numarası

0545 880 47 42 Cem abinin cep numarası siteyede üye STLEGAL

yer gaziosmanpaşa Sanko Sanayi Sitesi Atölye ÖZGE

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 VOL 87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 model honda mugen accord sahibi olduk mecburen
    aldıgımız aracın üzerinde turbo uygulaması var...Mugen jant mugen body-kit mugen fren balata mugen fren disc (orj.mutluhan honda tarafından uygulama yapılmış) aem map sensör,aem wideband,greddy egt,apexi-afc-neo,PROFESYONEL SERİ TURBO boost pompa,Garrett Turbo,hks-blow of,pipercross hava filitresi,vs.benim bildiklerim aracın üstümde extra bi beyin yok,walboro pompa yok,extra enjöktör takılmış,headers yok aracın üstünde,bu eksiklerle aracı yurutmeye calısıyoruz,yurutmeye calısıyoruz derken amacımız gazlamak deilk,iş den eve evden işe gitmeye calısıyoruz onuda yapamıyoruz...

bu arada arac yeni servisten çıktı,yağ pomp.üst kapak komple(mil,kep v.s)buji iridyum,devirdaim,komple turbo bıçakları degisti,manifolt tamiri,eksantrik zinciri,daha yazmadığım bi çok şey yapıldı,ve 5.500 tl para harcadık toplam su ana kadar aldıgımızdan beri..

su anki sorun bazen 80 km yi bazen 120 km yi gecince arac VSA arızası yapıyo ve motor 3000 / deviri gecmiyo ve kısacası arac yolda kalıyo,arkadaslarda beyinle ilgili sorun oldugunu söylüyo ve beyin almam gerektiğini vurguluyolar ama ben artık para harcamak istemiyorum bu konu hakkında arkadaslar varsa bilgisi olan yardım bekliyorum...
    Aynı sorun gerızekalı elektrıkcının parkları sınyallere baglıcam dıye beyınde arızaya sebebıyet vermesı sonucunda eskı aracım 2005 focusumda olmustu araç 2950rpm gıbı takılıyor ve o devrede zor cıkıyordu ışıkta tırla kalksam geçerdi arabayı ıstop edıp calıstırınca bı kaç dk lıgına duzelıyordu sonra azcık gıdınce gene aynı 4 ay boyunca servıse gıttım yapamadılar en sonunda yurtdısına sıkayet ettım ınternetten fabrıkayla gorusmeler yapmıslar ama gene arızayı yapamadılar 4 ay boyunca 2 gunde bır servısteydım tamam yaptık dıyolar alıyorum aracı 5km gıdıyorum gene aynı sorun meger yaptık dedıklerı beyınden arızayı sılıyorlarmıs neyse sonra aracın 4 ay boyunca defalarca servıse gırdıgıne daır olan belgelerımle bırlıkte forda sıkayet ettım ordan servıs muduruyle zaten karı koca gıbı olduk nerdeyse her gun tel'la konusuyoruz max. 2 gunde bırde saolsun arıza eksık olmuyor servıste yuz yuze gorusuyoruz anlıcan bayaaa bır ugrastık en sonunda onlaarda pes ettı ucretsız beynını degıstırdıler.

Bıraz uzun oldu ama 2009 yaz aylarında ne cektıgımı bı ben bılırım

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guvenılır, tecrubelı bılındık ustalarla gorus, orj. servıslerın bu gıbı zor durumlarda bı halttan anladıklarını gormedım henuz..

nicomedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ona bi k20a üst kapak bide cl7 euro-r ecu koydunmu varya süper ötesi bişey olur
    B18c specR swap eg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunu tam anlamış değilim ancak bende 3100-3200 gibi devirlerde kesme problemi yaşadım. Yaklaşık 8-9 ay da bu şekilde kullandım. Nereye gittiysem motor komple inicek falan dendi. en sonda anlayan biri çıktı ve bu vtec müşürü dedi. sipariş üzerine geldi parça değişti sorun çözüldü gerçekten.Demek istediğim bazen ufak bir sebepten olan arıza, para uğruna büyük sorunlara döndürülebiliniyor.Geçmiş olsun.Umarım sorununuz çözülür.

34 VOL 87
    Misafir

Smile

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0212 668 61 41 dükkanın numarası

0545 880 47 42 Cem abinin cep numarası siteyede üye STLEGAL

yer gaziosmanpaşa Sanko Sanayi Sitesi Atölye ÖZGE
    abim çok saol yardımlarından dolayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)