gayet te güzel bir karar biz profiloya takılıyoruz o yüzden park parası yok ama öbürlerine gidincede otopark parası için 10 dk kuyrukta kalıyoruz
Printable View
gayet te güzel bir karar biz profiloya takılıyoruz o yüzden park parası yok ama öbürlerine gidincede otopark parası için 10 dk kuyrukta kalıyoruz
akmerkezin otoparkına girmeyeli 5 sene olmuştu doya doya girim bari nostalji yapim :)
Bu karara göre ne zamandan itibaren 3saat bedava peki? Bugün gitsek 3saat bedava mı:)
Yaşasın! Bu çok iyi bir haber. Haydi Ey Türk Gençliği bak artık otoparka para vermeyeceksin! Daha çok alışveriş yapabilirsin! Kredi kartına 24 taksitle herşeyi alabilirsin!
Hatta 1 üretip 100 harcayabilirsin!
Çok mutlu oldum bu habere...
okul çıkışında yemek için falan otoparkı ücretsiz olduğu için genelde istinye parka gidiyorduk, alternatifler çoğaldı o zaman :D ne zaman uygulamaya geçilicek bilgisi olan var mı, yarın gitsek ücretsiz mi yani?
Dün capacity'e girdim 1saat durdum çıktım , evlat acısı gibi koydu otopark parası:D
'ekmek cikti!'
:)
vallayi sürekli profiloya gidiyodum artık altarnetifler çogaldı :D
ankara nın gozunu seveyim valla :)
ben profilio da 1 gece bırakmıstım arabamı 15 tl vermistim...
sabah dışarıdan gelip park eden, akşam da aracını alıp gidenlerle,
alışveriş merkezine gelenleri nasıl ayıracaklar?
şöyle düşün o zaman?
otopark yine paralı, ama içeride alış veriş yaparsan, para harcarsan, alışveriş merkezi otoparkı hediye ediyor sana.. ;)
buluşmaları cevahir de yapın :)
bu karar nezaman uygulanıcak bugün cevahirin otoparkına giricektim sordum yok öyle bişey dediler çıktım bende ?
ufak bir cezası var bu kurala uymamanın...belediye ekipleri eğer denetim yaparlarsa ceza kesip gidiyorlar...yaptırımı gücü olmayan bir karar...
Cevahir-Kanyon-Metrocity-Capacity gibi merkezi yerlerde paralı olması anlaşılır bir durum bence...1 yada 2 saate kadar ücretsiz olmalı alışveriş yapanlara ise bedava olmalı...Ama Cevahir suyunu çıkartmış durumda saçma sapan bir ücret tarifesi var...
Metrocity de 30tl üstü alışverişe 3 saat bedava mesela...
Profiloya gece araba bırakmak yasak o civarda oturanlar oraya bırakamıyorlar...İmkan olsa bırakıcam ama :D