tekrardan masaLLah halil abim:)
Printable View
tekrardan masaLLah halil abim:)
maşallah 41 kere.eğriler ip gibi :)kazasız,belasız,sorunsuz binersiniz inşallah
aracın motor gücü,kaportası,jantları süper :) ancak iç döşeme'ye yorum yok :S
MAŞALLAH Halilim cok guzel değer 1 bar cok guzel olmuş ayarda 10 numara:)
Doğru söyleyin neyle çizdiniz bu eğrileri :D Maşallah araç harika duruyo. Dyno ayrı bi güzel.. Güçten ziyade gücü stabil olarak vermesi çok iyi olmuş maşallah.. Sorunsuz binersiniz işalla..
eğriler ve güç çok güzel allah bağışlasın...
Eğri ne kadar güzel öyle kazasız belasız maşallah :icon_tup:
Maşallah elinize sağlık :)
eğride çok güzel güçte çok güzel. Eğrinin bu kadar elle çizilmiş gibi çıkmasının sebebi düzeltme faktörümü?
abi kazasız belasız sen bu işi biliyorsun :)
maşallah vtec kapak yok dimi araçta
Allah kaza bela vermesin , emeği geçen herkezin ellerine sağlık...
oncekı tegım vtectı bu aracıma uygulamadım,yapmayıda dusunmuyorum bu halıyle cok memnunum
kerım abı bu arabayı nasıls attı hala dusunuyorum. adamı ne kafaladın halıl be :D
Maşallah halil..
Araban kendi kendine yürüyüp gitme huyunu bıraktımı ? :D
kazasız belasız sürüşler.
ne halde alırsan al kanka arabanın ozu guzeldı :) malzemelerıde guzeldı :) makyajlamakta sana kalsın ;)
bence arabanın ilk hali çokta iyi değildi selçuk ben beğenmiyodum :) şimdi ise fena ellerine sağlık halil ağaa
kızlar ne oluyo burda bakim :)
yenı sahıplerının arabanın agzına ettıklerı haberı gecen gunler ıcınde geldı :) ben o aracın gorsellıgınde ufak dokunuslar yaptım bıldıgın uzere. jantını basıklıgını on lıpını degıstırdım bıttı :) gerı kalanı oncekı sahıplerıne aıt seyler. motor kısmındada fıltre emıs borusunun yerını soguk hava emecek bı yere aldım okadar... arabanın ozu bozuktu senınde bıldıgın uzere. sorun ustune sorun cıkarıyordu ;)
araba yapma konusunda zaten kendımı anlatma durumum yok hersey ortada :)
maşallah değerlerde eğrilerde çok güzel.
ne guzelmıs ıste ben bozuk bı yanını goremedım. jantlar zaten kerım abının olmazsa olmaz o tırt 18 ler:D
yandakı fairwayde guzel düşmüş:D
Halil abi maşallah cok guzel olmus sonuc.
41 kere Maşallah :D
Kazasız belasız bol çatarapataralı kullanırsın inşallah .
Eğrilerde şeygibi :D ... :D arasını cem dolsursun :D
Eğri çok güzelmiş. Son zamanlarda mapli araçlarda en gördüğüm smooth (türkçe bişi bulamadım) eğri bu olmuş. Stock araçlarda da sarı M3ün dyno güzeldi.
egrı cok guzel oldu Cem ın (stlegal) ellerıne saglık ayar yaptıgımız gece bırcok olumsuzluk olmasına ragmen cok ıyı ıs cıkardı ellerıne saglık
ayarlar tam bıttı bı baktımkı sagımızda garıban elıyle ıkı yapıyor korna calıyordu:D:D:D
gerısını sız dusunun :D:D:D:D
ya siz o gece garibanı nasıl yakaladınız abi :D :D
cem abi diyince makara yapıyo sanmıştım gecenin bi yarısı hahaha
:D:D:D ayarı tam bıtırdık onlarda dolanıyorlarmıs yanımıza geldıler
neyse korna calmaya basladı ıkıncı vıtesdeyız ben gaza bı oturdum meger 312 hpmısız bıraz one cıktık
tamam dedım fena oldu bızım teg o ara arkadan bı ses benım araba stop ettı zannettım :D catara patara arkadan lastık seslerı sonra lastıkler tutununca ısınlandılar:D bı an el sallayan bırını gordum gıbı geldı:D:D
kısmetımıze ılk denememız fıyasko oldu:D:D:D
:hehe::hehe::hehe:
Allah bahtını güzel yapsın o zaman :D
:D:D dun kutladık hepberaber ama burdanda yazalım kazasız belasız masallah bunlar eksık kalmıs eklıym dedım 1 tane yetmez :D:D
http://img131.yukle.tc/images/3630nazar.jpg