Akşam haberi aldığımdan beri içimde bir şeyler oturdu kaldı.İnanmak istemiyorum bir günden bir güne somurttuğunu görmedim nasıl olur offfff allahım sen günahlarını affet.
Printable View
Akşam haberi aldığımdan beri içimde bir şeyler oturdu kaldı.İnanmak istemiyorum bir günden bir güne somurttuğunu görmedim nasıl olur offfff allahım sen günahlarını affet.
Allah rahmet eylesin...
Ailesine ve yakınlarına sabır ihsan etsin...
Allah rahmet eylesin... :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
ALlah rahmet eylesin.. :(
bende ft den duydum çok üzüldüm cok iyi bi insandı allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun .
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah ...... :(
Aslında yazacak bişey bulamıyorum ama o kadarda çok şey varki söylenecek. Ben 4 yıldır tanırım Alişimi, her arabamı ona götürür, hepsinde ellerinin emeği vardı. İlk aklıma gelen onun için ehliyetimi vermemdi. Çok komikti çok gülmüştük, arabayı Alişim kullanıyordu ben sağda oturuyordum. Onun ehliyeti alkolden alınmıştı ve yokken bi daha yakalanmıştı ve eğer bi daha yakalansaydı içeri atacaklardı. 9. biralarımız ellerimizde otobanda hem gezip hem mhbt ediyorduk. Polisi gördüğümüzde Alişi birden arka koltukta gördüm. Polis kim bu arabanın şöförü dediğinde "benim" demiştim. İşte tam o günden sonra iyice kaynaşmıştık birbirimize, belki her dk birlikte değildik ama kardeş gibiydik, öylede severdim. 230la taklalar attı, bariyerin altından geçip ön camdan fırladı, ölmedi. Hastanede gözlerini açtığında "aldınmı dersini,bidaha alkollü araba kullanmazsın" dendiğinde "ne içmicez yaaa" deyip gülmüştü. Ne kız arkadaşı oldu bu kadar bunalıma sokacak, nede çok büyük ödenemeyecek borçları. Kendini asmak ne demek Alişim? Bunu ben yapardım mehmet yapardı o yapar bu yapardıda sen yapmazdın be :( Ali Eryiğit denildiğinde akla ilk gelen tarifler "rakı mangal, tavla, mekan eğlence, tam bir keyif adamıydı. İntihar var intihar var. Kafana sıkarsın anlık ölüm olur biter. Ama bir insanın kendini asması için en az 15dk.ya ihtiyacı var. Yani sen o düzeneği kurana kadar, ipi hazırlayıp düğümü yapıp tavandan geçirene kadar hiçmi korkmadın, hiçmi geride kalanları düşünmedin be cankardeşim :( daha söyleyecek çok şeyim var ama uzatmak istemiyorum. Allah'ım bu en son hatan, günahın olan intiharını affetsin yeter be canım kardeşim. Bunun haricinde zaten 7 cihanla barışık 10 numara adamdın. Ailesine ve geride kalan biz çok seven dostlarına sabır diliyorum. Seni unutmayacağız Alişim... :(:(:(
tekrardan basınız sağolsun ferhat.. cok uzucu cok
Allah taksiratını affetsin ve Allah rahmet eylesin üzüldüm :/
Allah rahmet eylesin... :(
Sizlerin bizlerin başı sağolsun... Toprağı bol olsun...
Öncede yazdığım gibi ben iki arkadaşımı bu şekilde kaybettim...
Bize göre sebep yoktu ama onlara göre öyle değil...
Bırak aynı kaba pislediği arkadaşlarının anasının babasının hiç bir şeyden
bihaber olduğu... kuşkulanmadığı durumlardı. Bu psikolojide olan bir adam
öyle bir rol yapar ki kimse anlayamaz. İçi kan ağlar ama belli etmez.
Birinin 5 yaşında kızı vardı ona rağmen kıydı canına. Kafaya koydumu yapar.
Diğeri hastane de tedavi gördü ilk teşebbüsten sonra çıktı 3 ay geçti, iyileşti
dedik o da kafasına dayadı çifteyi...
Demek istediğim iç karartmak değil ama bundan sonra bize düşen duamızı
eksik etmemek...
Allah taksiratını affetsin.
ölüm vefaat konularına yazmam pek içim kaldırmıyor cunku ama ali için yazasım geldi.daha 2-3 gun once dukkanın onunde birtanla beraber muhabbet ederken yakaladım seni cok muhbbtmz yktu ama eski arabamda bile emegi vardı az cok.cok ii insandı bir sefer yuzunun asık oldugunu gormedim.hep guler yuzluydu.hiç aklımın ucundan bile gecmezdi boyle birşey yapacagı...allah taksiratını affetsin başımız saolsun mekanı cennet olur inş...
toprağı bol olsun mekanı cennet olsun
topragı bol mekanı cennet olsun ALLAH yakınlarına sabır versin:(
defnettik rahmetliyi.hala inanamıyorum rüya gibi..rahat uyu be kardeşim..
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.Cidden üzücü bir durum.