habercıde way anam sole zıkzak yapıor flan flan dıene kadar ulan kendıne bak....
bır ıkıncısı daha oncede bole bı olay olmustu sanırım type r lı bı arkadasa yıne bı habercı aynı sekılde yapmıstı...
belli kolpa oldugu hangi insan evladı yanında kız arkadaşı varken böle mal hareketler yaparki. insan geri zekalı olsa bile çok zor o yüzden reklam hepsi...
yaa bosverın bunuu bundan bır baltaya sap olmaz
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yine insanların iyi niyetinden faydalanmış bir kavşak haberci ...
Bu arada bugüne göre değerlendirmeyin bu haberde baya eski![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
baştan söliyim aracımda önde roll bar var,bana böyle yapanlar denk gelmesin hiç acımam arka köşeden dokunuveririm hangi bariyere çarpsam diye şaşırırdaha önce yapmışlığım var.böyle hareketlerin yapılcak yeri var yapılmıcak yeri var.adamın tipinden apaçi olduğu anlaşılıyor zaten
![]()
beni ilgilendirmez tem otoyolunda öyle serseri hareketler yapanlar kim olursa olsun apaçidir,dua etsin daha kötüsünü sölemedim foruma uygun olsunherşeyin bir yeri var boş yolda yaparsında o trafikte kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok kimsenin bir sürü acemi yada bayan sürücü var öyle önüne kırsa bi anda o da korkup bir yere çarpıp ölse nolcak merak ediyorum!!!
Bu ne insanlığa sığar nede haberciliğe .... Yapmacık oldugu bellı ama gaza da gelmemek lazım. Sukur kaza vs. bırsey olmamıs...
o değil bmw makasa girdikçe kameremanlarda arkasından giriyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)