İnternet üzerinden indirebilecegim bir site var mı arkadaşlar?
Printable View
İnternet üzerinden indirebilecegim bir site var mı arkadaşlar?
En kısa zamanda GTA4'ü yükleyecem gibi gözüküyor :D
Ben başladım sömestr da yapılacak en iyi şey gibi gözüküyor:D
cok güzel bende yüklicem ya :D sahin ve civic +100000
Arkadaşlar linkteki 512 ekran kartlarından önereceğiniz bir marka , model varmıdır acaba ??
http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/
Uğur abi benimki 512 ama undercover'ı yükledigimde dona dona oynuyordum..Herhalde gta 4'de aynı sorunla karşılaşırım..512 degilde bence biraz daha üst seviyeye çıkart ben de degiştiricem ekran kartını
core quad 2.33 mhz
4 gb ram
640 gb hdd
ati 1650series 1gb ekran kartı
sanırım yeterli olur?
Ahahaha özgür ezmis fotolar :D
bende çalışan oyun artık çalışmıyor...siyah pencere açılıyor ilk başta ve öyle kalıyor...format atmam gerekiyor herhalde...bu social club devamlı çıkıyordu karşıma onu sildim herhalde ondan mı nedir bilemedim :D:D:D
Güzel oyuna benziyor yükleyelim bakalım :)
social club u sildiğin içindir büyük ihtimalle tekrar yüklersen düzelmesi lazım
2 tane torrent indirdim açmadı daemon ikisinide :) varmı güzel hızlı bi torrent pm alsamda bende oynasam artık :D
torrent link arayanlara
http://www.divshare.com/download/10189702-638
teşekkürler sayın Sümer :)
win7 kulanıyorum bende,uac yazınca açması lazım
kullanıcı hesabı denetim ayarları ndan değiştiriceksin , uac olmuyosa böyle dene
sizin yüzünüzden sildiğim oyunu tekrar yükledim görev yapmak zor geliyor şimdi :D arabaları yükleyip gazlayayım sokaklarda yanlaması fena zevkli bu oyunda :D
savegame yükle :)
Savegame isi zor, acaip bi sekilde kaydediyor cünkü.
Netten bulduklarını atınca calıstırmıyor.
ben zahmetli de olsa tariflerle ordan burdan kurcalayarak buldum :) en son çözümü lowridera sormuştum o da yönlendirdi hep aynı şeyler çıktı sonra ya allah diyerekten daldım çözdüm olayı :D yani azimle araştıran duvarı deliyor :D
Benim de oyun bitikti, yeni hdd icin tekrar kurcam oyunları savegame de almıstım bakalım calısacakmı? :)
Hos bitik oyun bi acıdan kötü, her görevde farklı arabalar denk geliyor daha güzel...
Trainer ile cözdük tabi ona da gerek kalmadı.
geçen hafta indirdim arba apaketini fakat anca dün oynayabildim . sanırım bende bir sıkıntı var, oyunda sadece kullandığın araba ve taksiler var etrafta. silip yeniden kurmayı denyeceğim , hiç keyifli olmuyor böyle. ve trafikteki arabaların sayısı da azaldı. ya taksi var ya da benim kulandığım arabadan .
beyler bir sorum olacaktı, şimdi oyunda bütün patchleri yükledim. fakat oyunda grafikleri biraz daha iyileştirmek için özellikleri arttırmak istediğimde oyun bana engel oluyor işte ekran kartımın limiti bu kadar anca bu kadar oynarsın demeye getiriyo :D ne yapmam lazım o engele rağmen arttırabiliyormuyuz?
Konuyu başından okumadım önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın.Ps3 için hileler var mı? Araba cıkartma bölüm atlama vs vs
Cep telefonuna tuslayarak araba motor helikopter vs cıkartabiliyorsun.
Yine silah, armor vs cıkartıp aranmanı falan kaldırabiliyorsun.
Alıntı:
Quickly access phone number cheats:
To quickly redial a cheat, at the bottom of your phone menu select "Cheats" to display all the cheats you have previously dialed in. You will not have to wait for the call to go through.
Phone number cheats:
Press up to access your cell phone and press up again to access the keypad. Unlock the following cheats by dialing the corresponding numbers:
Climate Change - HOT-555-0100
Full Armor & Health - 362-555-0100
Full Armor/Health/Ammo & Fix Damaged Car - 482-555-0100
Identify Songs on the Radio - 948-555-0100
Raise Wanted Level - 267-555-0150
Remove Wanted Level - 267-555-0100
Spawn Annihiliator Police Helicopter - 359-555-0100
Spawn Burrito - 2826-555-0150
Spawn Cognoscenti - 227-555-0142
Spawn Comet - 227-555-0175
Spawn Double T - 245-555-0125
Spawn FBI buffalo - 227-555-0100
Spawn Hakuchou - 245-555-0199
Spawn Hexer - 245-555-0150
Spawn Innovation - 245-555-0100
Spawn Jetmax - 938-555-0100
Spawn NRG-900 - 625-555-0100
Spawn Police Chopper - FLY-555-0100
Spawn Sanchez - 625-555-0150
Spawn Slamvan - 826-555-0100
Spawn Turismo - 227-555-0147
Spawn SuperGT - 227-555-0168
Weapon Package #1 - 486-555-0150
Weapon Package� - 486-555-0100
Malesef gta bug o, tüm gta serilerinde vardı bunda da var.
Farklı görevler yaptıkca farklı sehirlere farklı yerlere gittikce degisik otomobiller görebiliyorsun.
En güzeli trainer kurmak, oyundaki tüm aracları cıkartıp onlarla gezersin, ama yine tabi kullandıgın otomobilden cok görme ihtimalin var.
Heryerin taksi ve otobüs olması vs gezdikce geciyor.
Arkadaşlar patchledikten sonra oyunu grafiksel olarak sorun kalmadı.Ancak çok sinir bozucu birşey var,kamera sabit durmuyor malesef,aracın arkasında yani...Mouse ile kontrol etmek zorunda kalıyorum bu normal mi ?
Oyun orjinal bu arada.
Crack yaptın mı?
Razor crackte hic böyle bir sorun yasamadım, bir kez isodan bir kez de cd ile yüklemis olmama ragmen :)
Birşey daha soracağım oyunda taksi nasıl çağırılıyor? E ye basın diyor her yerde ancak hiçbir taksi çağıramadım ?!
Eye basınca ıslık çalar taksi durur , taksiye yolcu olarak binmek için F ye basılı tut