Terre D'hermes, buğday tenliler için öneririm. mevsimine de giriyoruz şimdi güzel kokucaktır.
Printable View
Terre D'hermes, buğday tenliler için öneririm. mevsimine de giriyoruz şimdi güzel kokucaktır.
Edt - Esans oranı %3 ile %7 arası
Edp - Esans oranı %7 ile %15 arası
Extraid De - Bunu geçenler de parfüm alırken gördüm esans oranı daha yüksekmiş.
Parfümün Edt veya Edp olması kalıcılıkla alakalı esans yoğun oldukça daha fazla kalıcı oluyor ten veya elbise parfümün notasıyla alakalı bence kimi edp parfüm tende kimi edp parfüm elbisede kalıcı oluyor.
Giorgio Armani Profumo kullanıyordum havaalanından aldığımdan aşırı memnundum öyle 2 şişe kullandıktan sonra bu sefer Hepsiburada'da uyguna 200mL buldum deneyeyim diye, boynerde 110'luğu 600 lirayken 200'lüğü daha ucuza aldım resmen
Sonuç hüsran, koku aynı yine güzel de hiç kalıcı değil millete soruyordum bazen benden hiç koku geliyor mu diye, rezalet :D Eskiden direk kokunun güzelliğine övgü alıyorken
Şimdi yine arayışlardayız en kötü gidip yine havaalanından alacağım
Onun sebebine bende baktım genelde eski reyonda kalmış ürünleri iteliyorlar veya çakma oluyorlar. Bende Eros almıştım trendyoldan, sonra bir daha aldım eski mal geldi kokmuyor bile önceki cayır cayırdı.
Şimdi sephoradan alacağım ben artık 1 kere alırım artık 3-4 ay kullanırım.
Parfümleri almadan önce batch kodlarından sorgulatın arkadaşlar. Ben de trendyoldan dikildikten sonra öğrendim. Artık almadan önce bakıyorum
Parfüm gelince üretim tarihini sorgulattım 10 aylık çıktı parfüm, artık daha yenisini almaya çalışacağım artık :)
Merak edenler aşağıdaki sayfadan sorgulayabilir
Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics - CheckFresh.com
tom ford black orchid > bu bir tık ağır
hugo boss man extreme > bu da soft - hafif
kullanan var mı?
Arkadaşlar Armani De Gio ya alltarnatif fresh koku tavsiyeniz varmı ?
tiziani teranzi - andromeda - unisex parfüm ama karşı cins ayrı ilgili parfüme :)