Armani mania kullanırdım hala varmı bilmiyorum
www.honda-tech.com
1-2 buldum, sahte dediler falan...
Kalıcılığı sıfırdı çünkü..
Orijinalini kullandığım dönemde çok tezahürat alıyordum.
Bir defa asansöre bindiğimde bi teyze "bu ne güzel bir parfümdür yahu, nedir bu, kokusu hiç ağır değil, çok beğendim" demişti.
şunu şuraya bırakayım , sonra teşekkür edersiniz .
Valentino Uomo 100 Ml Erkek Parfum - 959114 | Boyner
médiocrité partout
Tarih, bayatlama mevzusu mu söz konusu, veya boyner sahte parfüm mü satıyor bana öyle bir durum denk gelmiş olabilirim. Gurmesi değilim fakat 3-4 saat dursa gam yemeyeceğim. 1 ay'da 100 ml'den 25ml falan kalmıştır. Koksun diye öyle sıkıyorum yani
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım, iş seyahati denk gelince freeshopta bulabilirsem oradanda alıp deneyeceğim. Kokusu gerçekten çok çok güzel bende çok beğeniyorum.
- Bize Her Yer TRABZON
3-4 saat bile durmuyorsa boyner ile alakalı yada eski tarihli olabilir. 1 ayda 75 ml bitirmek büyük başarı valla neredeyse 5-6 senedir bitmeyen 50ml parfümüm varama o derece kokmuyorsa keşke iade etseydiniz. Ben gratisten Lacoste almıştım 1 saat bile gitmiyordu iade almışlardı
Bu arada Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics bu siteyi öneririm. Ben parfüm alırken batch code'undan üretim tarihine bakıp 5-6 ay dan eski olanları almamaya çalışıyorum.
Bu arada ilk kullandığımda Boynerden almıştım diğerini yurt dışından aldım. Dayanıklılık arasında gerçekten fark var.
bir çılgınlık yapıp beymenden BLUE TALISMAN aldım narenciye notaları çok baskın yazlık sayılır kötü tepki almadım
Foruma yeni yeni dahil olmaya başladığım sıralar arama yerini beceremediğimden dolayı mal gibi konu açmıştım. Bu arada mayıs sonuna doğru 100ml parfüm bitti ki ağır bir koku aslında.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=
Abi burda bir kaç değişken var, parfüm eğer çok güçlü değilse (LV Ombre nomad gibi) zaten inanılmaz bir yayılım ya da tende kalıcılığı olmuyor.
Angel Share, Grand Soir, Arabians Tonka gibi parfümler mesela 3-4 saatten sonra dibime girip koklamazlarsa çevreye inanılmaz yayılmıyor ama gidip 2 gün sonra kıyafeti kokla buram buram duruyor orda.
Bir de ne kadar katılırsınız bilmiyorum her parfüm her tende kokmuyor orda da saçma bir denklem var bence.
Angel Share bende çok iyi kokmuyor ama bir arkadaşım var, eleman parfümü sıkınca inanılmaz beğeniyorum.
Boynerden daha önce pek parfüm almadım sadece TF Bitter Peach almıştım ama zaten kendisi çok zayıf bi parfüm olduğu için boyner hakkında yorum yapamıyorum.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Verdiğiniz site üzerinden akşam kontrol edeceğim çok teşekkürler. Parfümü aldığım dönemin peşine uzunca bi hastane serüvenimiz oldu iade ile falan uğraşmadım açıkçası sıkıp geçtim.
Önerileriniz dikkate alacağımAma gözlemlediğim belli ki gerçekten en iyisi freeshop
Başıma geldikten sonra biraz araştırma yaptım senin konunuda okudum şimdi, bu gibi şeyler olabiliyormuş maalesef.
Tenime yorum yapamayacağım muhakkak çok fazla değişken vardır ama avm'de david walker doldurma parfümüm var iş sonrası arabada sıktığım (kirli iş kıyafeti üzerine bile sıkıyorum), o bu aldığım tommy'den daha uzun kalıcılığı var.
Tommy'de kıyafetimde aynı günün gecesinde parfümden koku kalıntısı kalmıyor neredeyse. Dediğim gibi yurtdışı seyahatim olunca freeshoptan aynısını alıp deneyeceğim. Bir de tarihini vs verilen site üzerinden kontrol edeceğim.
- Bize Her Yer TRABZON
YSL kullanan, eşine dostuna almak isteyen, kendine almak isteyenler için fırsat buldum fırsat görürsen paylaşa da atacağım (forum kuralları için bu bir sıkıntı mı bilmiyorum) oraya bakmayan ama ihtiyacı olanlar faydalansın maksat çünkü indirim ciddi güzel ve direkt ysl satıyor.
Attention Required! | Cloudflare
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)