necoone Necdet arkadaşımızın ınternet bağlantısı koptu sanırım...
Printable View
necoone Necdet arkadaşımızın ınternet bağlantısı koptu sanırım...
abi şuan için beklemeye geçmek en iyisi gibi :)
dinlemedeyiz...
Hayır bu kadar mı tesadüf olabilir ? Çat diye çatlarım valla...
Fotoğraflar, Kilometreler, direksiyon, replikalar, önde plaka olmayışı, yapılan bakımların
üç aşağı beş yukarı aynı olması... nedense takıldım SPOILER ???
kanka bana da sanki ayni araba degilmis gibi geldi:o
zaten aynı araba değilse görüşüldüğü zaman vergi ödendii makbuzlarından falan belli olur iş ciddiye bindiğinde.nihayetinde makbuzda plaka gözüküyor daha önce kimin üzerine olduğu flan gözüküyor.
vay be bizde bu arabaya hastaydık paramız olsa almayı düşünüyorduk :D
demek babana bile güvenme dedikleri kadar var :D
Bende merakla bekliyorum.Demek başka bir araçmış..
ben arabayada Tamere sonuna kadar kefilim kusura bakmayın işyerinden fırsat buldukça girebiliyorum siteye ama tamerin eski aracıyla bu aracın arasında dağlar kadar fark var araç gayet temiz hatta benim gözümde nadir temizlikte olan si lerden aracta herhangi bir 3 kyatçılık yoktur gidip gürmenizi tavsiye ederim
haklısınız gerçekler bir netleşsinde öyle konuşalım fevri davrandıgım için özürdilerim.
Yuh abi ya bu kadar mı olur...
Eski aracı Sakaryaya satılmış arkadaşlar
başka bi arkim dedi Sakaryaya satıldığını
arkadaşlar bahsettiginiz aracın sahibi benım yakın arkadaşım aracını yenı aldııı sonrandan sanruf acılmış felan filan muhabbeti yok aynısı vardı sakaryaya sattıı aklınızda şüphe kalmasın arac gayet güzel bende inceledim artık hayırlısı
kerem abi gidip inceleyelım ozaman madem arkadaslar kefıl :D
Walla şaşırdım bende :/ Aldanmıcak gibi dğeil ama arkadaşlar kefilse gidip bi bakılır
bu saatten sonra top Kerem abi'de :) biz de isteriz gelip tanışmak hem de sıcak bir çay içmek :)
ben bakmanızı tavsiye ediyorum
Araç sahibi benzin istasyonunda çalışıyo fotoları da aynı mekanda çekmiş ben de olsam sizin gibi düşünürdüm
Ama ben sadece aracı gidip görmenizi tavsiye ediyorum..
Tamam madem öyle pazar Allah nasip kısmet ederse gelelim
bi arabalara bakalım... Tamer le anlaşırsak (ki şartlarda anlaştık)
arabalarda tamam dersek pazartesi yaparız satışları o zaman.
İki taraf içinde hayırlısı o zaman
Yahu bırak su japonları artık :D
Bora variant 1.9 tdi chipped :)
94model.için oldukca pahalı.ve bir yeni kasası daha güzel olurdu.tavsiye etmiyorum.
güzel araç fiyatıda makul. biraz yere basılınca çok şık durur.
Benim aklıma ilk aracı satarken jantları ve spoilerı çıkarmış olabileceği geldi :)
Sonra aldığı 2.araca takmış olabilir bunları,
hayırlısı olsun abi, işallah gönlünüze göre bir araç olur.