kavramsal tartışmalara girmek ne kadar saçma...
özel ne yaa?
kime göre özel neye göre özel?
saçmalamayın allah aşkına...
benim özelimden kime ne? başkasının özelinden bana ne?
Printable View
kavramsal tartışmalara girmek ne kadar saçma...
özel ne yaa?
kime göre özel neye göre özel?
saçmalamayın allah aşkına...
benim özelimden kime ne? başkasının özelinden bana ne?
Vti Alın Hondacı Kazansın
Benzin Alın Pompacı Kazansın
Vergi Verin Devlet Kazansın
Lpg Taktırın Sanayi Kazansın
Lpg Fiyatları Çıksın Gazcı Kazansın
vs vs :D
isyan lpg takarak değil farklı birşekilde yorumlanmalı yapılmalı bence sonuçta kızdıgın vergıdıyı ordanda alıyor devlet
ankaraya gidince e-30 benim için özel araba olmaktan kalkıcak :)
Bu arada,
LPG'yle ilgili birşeyler söyleyip STP 'nin accountunu kendisine iade edicem :)
7 ay önceki rakamlarla Benzin / LPG
Gazlayarak kullanıldığında ki genelde sürekli bu civarda yaktım...
Benzin km de 450-500 kuruş / LPG 200-250 kuruş
Toplam araba alındığından satılana kadar 56 bin km yapıldı.
56.000 x 450 = 25.200 TL
56.000 x 200 = 11.200 TL
KAR = 14.000 TL
Arabama hergün bindim.İstediğim kadar gaza bastım.Ne yakar diye hiç korkmadım.Gerektiğinde tek bir tuşla Benzine geçtim.Benzinden neredeyse farkını görmedim.Evet mutlaka benzin değil ama aradaki fark,
Top speed
Benzin / LPG
240 / 225-230
Hızlanmayı doğru ölçmek için cihaz lazım çünkü çok aşırı farkedilir birşey yok.
Ya sen neden bu kadar konuyu çarpıtmaya meilli bir insansın onu hala çözemiyorum. Sen her gün bi Bugatti Veyron görsen bu araçtan onlarca olsa ve bu millette onu rollinglerde bakkala çakkala giderken görsen sıkılmaz mısın? Ha benzin ve gelirin bu kadar düşük olduğu bir ülkede imkansız tamam ama ben sana örnek verdim. Bunuda çarpıtıp 3 yaşındaki çocuk gibi evirip çevirip bana laf sokmaya kalkma diye açıkladım;)
Bana cidden örk geldi bana bu VTi meselesi. Tüpte takılır, tepe tepede kullanılır, 1 değil 5 değil 10 değil çok var VTi. Kalkıp konuyu evirmenin çevirmenin alemi yok ya.
Alın VTi sizin olsun. Birşeylere kendinizi çok kaptırmışsınız inanmışsınız da sonunuz hayırlı olur inşallah.
tüpte kaçak var sanırsam herkesin kafası güzel oldu :)
konu nerelere geldi :)
lpg takıp takmamak kişinin kendi tercihidir..ama takanlara da tü kaka demeyin bence..
arkadas bırsey demeden oyle bı gırdınkı mesajınla yok nsı ozel ok nesı bılmemne? sananekı? neden vtı ıle bu kadar yaranız var? ben gecelerı kalıp balkondan arabamı ızlıorum zevk alıyorum benım ıcın okadar ozel bundan sanane? bızım ıcın ozel. bız vtıcılar olarak arabalarımıza dıger funlardan daha baska bır baglıyız bundan kıme ne?
LPG yi bahane edip içinizdeki honda nefretinizi burada kusmayın ;)
Aracıma LPG takalı 3 sene, 40000km oldu. Ortalama kilometre başı 0.18 karım var. Toplam 7200TL kar etmişim. Hadi 2200 LPG maliyeti düştüm kaldı 5000. Ayda 150 TL ortalama karım var. Denemelerde de her zaman LPG'de oluyorum, söyleme ihtiyacı bile duymuyorum.
Öğrenciyim, istediğim arabaya, benzine para verecek kadar zengin olmayarak, istediğim gibi biniyorum.
efsane golf gti özel bi araç değil ki??
:D:D:D
Vurun bana. :D
İçimde Honda nefreti yok, eğer şu fotoğrafı görürseniz eğer anlarsınız.
http://img33.imageshack.us/img33/5557/dsc00539dp.jpg
2. aracım Honda Civic ED6 ;)
Madem Lpg İyi Birşey Neden Sadece Tüplü Bir Araba Üretmiyor Firmalar ? Bu Kit'i Taktırmamızı Bizde Bekliyor ?...Orjinal Fabrikasyon Olarak Neden Lpg Benzin Üretilmiyor ?
valla 1.6 ıes e enj lu tup takıldı muazzam bı sekılde guc kaybedıldı ıstersenız akşam hemen bı tuplu ve benzınlı roll vıdeosu cekıp koya bılırım :D
konuyu 33 üye okuyor , öğlene doğru 50-60 oluruz artık :D
işte buna VTI bereketi diyoruz kısaca..
:D:D:D:D
valla olabılır belkı tupten anlamam hıc ama arabanın ıcınde gıderken tupten benzıne cektıgınde arabayı resmen tutan bırsey saldıgı bellı oluyor :D
kac yıldır sanayıdeyım lpg den yana sıkayet sadece alfa romeolarda gelıyor motor bır turlu lpg ye uyum saglamıyor ne arabalar gordum gaz takılı maslak opetten aksamları kımse gormeden gaz alan jıpler var altı ustu vtı tak ne olur yanı lpg kotu bırsey dıılkı...
ya saçmalamayın günümüzün ve geleceğin yakıtı olarak görülüyor LPG ve yurtdışında birçok firma fabrika çıkışlı LPG li araçlar üretiyor b.kunu çıkartmayın lütfen konu LPG den açıldı VTI ye döndü
Ben diyorum ki usta, VTi'da neticede bir insan yapımı. Bazı kişiler benim Honda düşmanı olduğumu söylediler ama zamanında benimde Honda'm vardı. Neyse bu problem değil. Neden LPG takılamasın diyoruz yani bu da insan yapımı bi araç. Ve honda cidden sorunsuz araçların başında gelir. LPG neden takılmasın tasaruf yapılmasın diyorum. Ben konuya bir fotoğraf atarak noktamı koydum konu birden benden sıçrayıp lpg nasıl nedir diyelere dönüştü insanlar çok ... :) İnsanlar bir garip neyse bu konuya son postum bundan sonra istediğiniz kadar didişin hadi eyvallah ;)
herkes hele bizim gibi tutkunlar arabalarını severek kullanıyor ulaşım aracından ziyade keyfen kullanıyoruz bir çoğumuz o yüzden birbirimizin arabasına *** atarak birbirimizi kırmayalım derim.. ben lpg ye karsıyım hayattada hic bir arabama bağlatmam ama bağlatana saygı duymasınıda bilirim..böylede olmalı zaten.