sen 1.4 unle kmde 300 bın yakarken mutlumusun?
Printable View
valla yazık ya
hadı hayırlı olsun mustu :)
ümitin dükkanı burası
tamam tasarrufdur falan ama kımse kusura bakmasında yazık taktırmam ben asla gıtsın satsın hem 5-6 lıra cebıne kalır hemde az yakan 13-15e bı araba alır
Yada Şöyle sorayım.
Bana LPG nin bilimsel olarak motor ömrünü KISALTTIĞINI gösteren bir veri bir yazı bir şey gösterebilirmisiniz.
Yapanın vardır bir bildiği :)
LPG motor ömrünü kesinlikle kısaltmaz
ama konuyu biraz açmakta yarar var , ayarsız olan her sistem , motoru bozar-kırar...
bunu benzin için de dizel için de lpg için de söyleyebiliriz...
performansı nasıldır acaba? :)
Yaw hep demiyonuz mu sedan aile aracı falan filan.. İşte adam ailesini rahat rahat gzmek için takmış lpgyi geziyor. Niye bu kadar sinir ki. Bu lpgli olmuş kalmış geriye 672315 tane daha vti.(tam sayıyı bilmediğimden salladım. Sonra bu kadar yok falan filan demeyin.)
Hepimiz insanlık olarak bıktık değil mi artık VTi VTi :)
lpg araca hiç bir arıza vermez ah şu lpgciler güzel ayarlasa sıralı sistemde güzel ayarla asla sıkıntı olmaz bağlıycan widebandı doğru değerleerle hiç bir şey olmaz tek sevmediğim kuru yakıt ama olur neden olmasın :)
tüplü ve öfkeli filminde oynayabililir :D 4-1 headers filtre kitide var maşallah :D
bence biraz fark eder ya. benzinde,lpg de fark ediyo çünkü bi arabanın gidişi özellikle top speed de. :)