tmmm deneyin ona bişey demiyoruz ama videonun katıldığından yada ekleneceğinden haberi yok
Printable View
tmmm deneyin ona bişey demiyoruz ama videonun katıldığından yada ekleneceğinden haberi yok
ctz vtec gelmedimi aksam ????
demekki bazı şeyler konuşulurken sen orda DEĞİLDİN...
efe denemek için ısrar edip siz yola çıktığınızda onlarda üst geçitteydi..onurların video çektiğini görünce videoları siteye koymayın arabam zaten sorunlu ben denemeyecektim ama efe istedi kıramadım diye söyledi..
özelliklede rica etti..ama RİCAdan anlayan çıkmayınca tuğralın dediği gibi BOŞVERdi..
tugral abı mustafa abı tmm tesekkurler sız bılıorsunuz zaten neyın ne oldugunu kardesım gectı ayagına saglık aracım sorunluydu weya deıldı olan oldu..neyın ne oldunu herkez gordu ewt sorunlu halıyle anca bu kadar gelebıldın tam yururken nası olucak bakalım en kısa surede arabamı yapıcam tekrar denerız problem yok..
bn kemal can..
saygılar
yahu antalyada ne zaman roll olsa videosu buraya konsa mutlaka bi sorun oluyor anlamak mümkün deil...hep geçilen araçlarda bi arıza oluyo buda ayrı bi sorun bence toplu sözleşme yapalım antalyalılar olarak SONUCUNA KATLANACAK OLAN DENESİN BENCEE yoksa bu polemikler bitmez 106 daki sorun ne açıklayabilecek olan var o kadar parçalara rağmen... bu arada bütün araçlara maşşallah ..306 gtı volkan sanada maşşallah...
yazacak konu bulamadım bari buraya yaziyim...aracımda map sensörü bozuk oldugunu efeye söyledim (bu sensörü zaten anlatmama gerek yok doğru dürüst araç çalışmıyor bile)hatta bu halde hatta ve hatta arkada 38 cm neredeyse 30 kg lik bir kutu bassla geldim yanınıza cünkü bir işim dolayısıyla geciktim bile..arac zaten sorunlu birde bagajdaki 30-40 kg yi düsünün.bu konunun buralara gelecegi zaten geceden belliydi...bazı arkadaslara söylüyorum aracın üzerindeki malzemeler belli saxonun bunca sey olmasına ragmen gecmesi zaten mümkün deil....haa bende map sensörümü yaptırır arkaka yan koltukalrımı hatta iç döşemelere kadar söker gelirim o zaman kim geciyo kim kalıyo belli olur...dostca bi gece olması için sadece yarım saatliğine arkadasları görmek muhabbet için ugradım efeye söz vermiştim..hatta ve hatta kırcami tarafında bide egsozdan polisle dalasıp geldim...bunca seye ragmen hala konusan varsa efeden telefonumu alsın yüzüme söylesin...yönetimden ricam konu kilitlensin ve kapansın!!!!!!!!!!!
Kitlenmeyen Antalya Roll konusu ve birlik beraberlik istiyoruz..
Ya bir arkadaşımız koyulmasın videom diyor kilitleniyor ya ben seni geçerdim de veya geçtim de oluyor yine kilitleniyor..:(:(:(:icon_wack:icon_wack
Video istenmiyosa konulmaz illa birşey kanıtlıycaksan ulusala girersin kanıtlarsın. Saygı duymak lazım arızalı arabasıyla gelmiş yarışmış video istemiyorum demiş (dedi kulaklarımla duydum bizzat ordaydım) . Bunda uzatılcak bir konu yok. Tabi cocukluk işte ilk olunca bazı şeyler bazı duyularını yitirebiliyor demekki. Bizde zamanında yasamısızdır belki.
ozgur abı bnm kımsenın bırlıgı beraberlıgını bozduum yok aksıne herkezle tanısmak ısterım hıc sorun sıkıntı deıl..ancak soyle bısı war tugral abıde yanımdaydı arabamda sıkıntı olmasına ragmen efeyı yada dıerlerını kırmak ıstemedım..tek rıcam wıdeo konulmasını ıstemedım 3-5 kere soyledım arkadaslar ısrarla dewam edınce bısı demedım..sonra wıdeo konulunca kalıdırılmasını ıstedım..bu kadar basıt bısey..yakın zamanda arabamı yapıcam o zaman denerız ceksın wıdeoları nere koyarsa koysun hıc sorun deıl yanı...
saygılar
Abi boşver uğraşma, arkadaşlar 10-15 kişi dışında kimseyi tanımıyor Antalya'dan, yazdıklarını takip ediyorum ben farkındayım. Geçen gün bana bile yarışmayacak olan gelmesin falan yazdılar, onlar minibüse binerken biz gecenin bi vakti dağda tepede yarışıyoduk ya da yarışan arkadaşları izliyorduk haberleri yok. Siteye yazmıyoruz, aktif değiliz diye bişey bilmeyen, kimseyi tanımayan adam muamelesi yapıyorlar kendileri bizi tanımadıkları için.
Tuğral sen de boşver arkadaşlar yarışsınlar video koysunlar geçsinler geçilsinler. Zaten video koyulmasın denilmişse ve buna rağmen video konmuşsa bişey yazmaya gerek yok. önceden de böyle muhabbetler oluyordu, videolar sızıyordu nete taraflar istemediği halde. bu böyle devam eder.
Ayrıca o gece gelemedim ama konuyu takip ediyorum, "dostça yarıştık" falan yazmışsınız, ne güzel dedim. Ama şimdi bakıyorum yine tartışmalar başladı, konu yakında kilit yer, siz de birbirinizin kalbini kırdığınızla kalırsınız. Şimdiye kadar hiç kimse bir yere varmadı bu konuları tartışarak.
kardeşim kemalcan baskı balatayı hazırla geliyorumm aynı tayfayı yine topla seyretsinlerrr sonra bidaha video koysunlarr
sorun geçmek veya geçilmek değil...
yarıştığın zaman geçilirsen bahaneler arkasına saklanmayacaksın yada hiç denemeyeceksin ..ben böyle düşüyorum..resmi draglarda bahaneler nasıl kabul edilmiyorsa burada da durum böyle olmalı..
amaaaa....
sorun araç sahibinin videonun paylaşılmasını siteye konulmasını İS TE ME ME Sİİİİİ...
KEMALCAN özellikle RİCA etti..
ama bunu anlamayan kişilere bazı şeyleyleri anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmaktan zor sanırım..
Yok lafım sizin konunuza özel değil genel de başımıza gelen bir şey..Sana lafım yok...
Ama bence video lu mu videosuz mu olacak baştan net bir şekilde konuşulup denemek lazım..
Efe nin arkadaşlarından kimseye zarar gelmez çünkü zararlı insanlarla arkadaşlık yapmaz zaten..
Bence olmuş bir yanlış anlaşılma nasılsa iki gün sonra evren büfe de yine yüzyüze bakacaksınız..;)
Konu kapansın gitsin...
Saygılar benden..:icon_tup:
antalyada gerginlik hiç bitmiyor :)
kemalcanın iyi niyeti fena suistimal edilmiş demekki katekulliye getirip videolar patlatılmış... herkesle denememekte fayda var kaldıki o aracın vtecle denemesi tamamen dosthane oldugunu ortaya cıkarıyor cunku zaten belli saglıklı haliyle vtilarla nasıl yurudugu :) neyse dede geliyorsa videoya meraklı arkadaşlara bayram var :D
yarıştıktan sonra geçilince balatam kaçırıyor filtrem tıkalı lastiğimin basıncı düşük gibi bahaneleri çok yaşadım ve herkeste bilir başına gelmiştir eğer aracın sorunu varsa buna rağmen yarışılıp geçiliyor ise bu kimseyi bağlamaz bahanesi olmaz yarışmasaydın ozaman derler adama ısrar edilmiş dahi olsa sorun varsa çıkarmam arabamı kim benden zorla arabamı alıp yarışabilir bukadar basit ama gördüğüm kadarıyla video istemiyorum eklemeyin denildiği halde eklenmesi terbiyesizliktir bence istenmeyen bişeyi zorla yapmanın alemi yok
ağızına sağlık abicim.beni orda Tegli arkadşım boy boyda geçseydi ben koyucaktım yıne.hiç alınmam bozulmamda.sadece kavga gürültü olmasın diye
ben bahanede kabul ettim yani doğrudur vardır sorunu ki bunu yarıştıktan sonra öğreniyorz ve 4 kere deneniyor yani.onada lafım yok ama ben dedim sorunu halletsin yine güzelce deneriz.oradada anlaştık.tek sorun herkes birbirini kayırıyor.orda olup olmayan konuşuyor.
Demekki bundan sonra yarışmadan önce sözleşme imzalanacak,expertz çağırıcaz.soru soracaklar ne var ne yok aracında.ona göre boyları aradan çıakrıcaz.böyle yaparsak daha seviyeli olur.en son çare bu olucak:):)
ya dostumm sorun etmeyinn kardeşimşle yarışann 306 gti lı arkadaşımm benn teg sahibinin abisiyimm ben müsait oldugum da bizzat senin için gelecemm yine orda ortamm ayarlayınn yine aynı yerde arkadaşların video çeksinn tekrardan ekleyin istediginiz yere videolarıı
tabi tabii sorun etmeyinn lafını sana yazmadım zatenn genel anlam da yazdımmm ben gelimm güzelce gazlarız merak etme
yeni videolari bekliyoruz...