goktan senın aractada sıkıntı varmıs sanırım ınşallah kısa zamanda çözersin
Printable View
goktan senın aractada sıkıntı varmıs sanırım ınşallah kısa zamanda çözersin
tmmm deneyin ona bişey demiyoruz ama videonun katıldığından yada ekleneceğinden haberi yok
ctz vtec gelmedimi aksam ????
demekki bazı şeyler konuşulurken sen orda DEĞİLDİN...
efe denemek için ısrar edip siz yola çıktığınızda onlarda üst geçitteydi..onurların video çektiğini görünce videoları siteye koymayın arabam zaten sorunlu ben denemeyecektim ama efe istedi kıramadım diye söyledi..
özelliklede rica etti..ama RİCAdan anlayan çıkmayınca tuğralın dediği gibi BOŞVERdi..
tugral abı mustafa abı tmm tesekkurler sız bılıorsunuz zaten neyın ne oldugunu kardesım gectı ayagına saglık aracım sorunluydu weya deıldı olan oldu..neyın ne oldunu herkez gordu ewt sorunlu halıyle anca bu kadar gelebıldın tam yururken nası olucak bakalım en kısa surede arabamı yapıcam tekrar denerız problem yok..
bn kemal can..
saygılar
yahu antalyada ne zaman roll olsa videosu buraya konsa mutlaka bi sorun oluyor anlamak mümkün deil...hep geçilen araçlarda bi arıza oluyo buda ayrı bi sorun bence toplu sözleşme yapalım antalyalılar olarak SONUCUNA KATLANACAK OLAN DENESİN BENCEE yoksa bu polemikler bitmez 106 daki sorun ne açıklayabilecek olan var o kadar parçalara rağmen... bu arada bütün araçlara maşşallah ..306 gtı volkan sanada maşşallah...
yazacak konu bulamadım bari buraya yaziyim...aracımda map sensörü bozuk oldugunu efeye söyledim (bu sensörü zaten anlatmama gerek yok doğru dürüst araç çalışmıyor bile)hatta bu halde hatta ve hatta arkada 38 cm neredeyse 30 kg lik bir kutu bassla geldim yanınıza cünkü bir işim dolayısıyla geciktim bile..arac zaten sorunlu birde bagajdaki 30-40 kg yi düsünün.bu konunun buralara gelecegi zaten geceden belliydi...bazı arkadaslara söylüyorum aracın üzerindeki malzemeler belli saxonun bunca sey olmasına ragmen gecmesi zaten mümkün deil....haa bende map sensörümü yaptırır arkaka yan koltukalrımı hatta iç döşemelere kadar söker gelirim o zaman kim geciyo kim kalıyo belli olur...dostca bi gece olması için sadece yarım saatliğine arkadasları görmek muhabbet için ugradım efeye söz vermiştim..hatta ve hatta kırcami tarafında bide egsozdan polisle dalasıp geldim...bunca seye ragmen hala konusan varsa efeden telefonumu alsın yüzüme söylesin...yönetimden ricam konu kilitlensin ve kapansın!!!!!!!!!!!
Kitlenmeyen Antalya Roll konusu ve birlik beraberlik istiyoruz..
Ya bir arkadaşımız koyulmasın videom diyor kilitleniyor ya ben seni geçerdim de veya geçtim de oluyor yine kilitleniyor..:(:(:(:icon_wack:icon_wack
Video istenmiyosa konulmaz illa birşey kanıtlıycaksan ulusala girersin kanıtlarsın. Saygı duymak lazım arızalı arabasıyla gelmiş yarışmış video istemiyorum demiş (dedi kulaklarımla duydum bizzat ordaydım) . Bunda uzatılcak bir konu yok. Tabi cocukluk işte ilk olunca bazı şeyler bazı duyularını yitirebiliyor demekki. Bizde zamanında yasamısızdır belki.