yuh.
turbo yazdım okuduysan kaldı ki adam fiesta değil focus wrc kullanacak.
Nasıl bir önyargılı forum ya. Bilip bilmeden yazıp duruyo millet.
Printable View
ömer çıldırdı :hehe: ömer sen bakma bu konuya :D sinirlerin sana kalsın :D
dc logosu ön lastiğin arkasında turuncu olan :D
bu tarz yorumları düşünüp bi video çekmişlerdir herhalde :D cevap mayetinde yakında gelir :D
keyfi bilir :D bmw yada evo ya gelmedikten sonra beni baglamaz :D :D
Birgün herkeş fordcu olcek...
Tamamen bi show adamı ... Yaptığı showlarda iyidi hakkını yememek lazım.
Bakalım Ford da neler yapıcak görelim
kenblock ta yazdırcak arabasının arkasına alırsın ford olursun lord :D
alsın bi s2k baksın dalgasına yaa :D
2010 Dünya Ralli Şampiyonası'nın bazı ayaklarına "Monster World Rally Team" adına katılacağı ve Ford Focus RS WRC kullanacağı şeklinde bir açıklama var. Ayrıca Amerika'daki rallilerde Fiesta ile yarışacakmış...
http://www.erkekadamiz.biz/ken-block-wrcde-310.aspx
vıyy :D bu ne abarttı iice:D bundan sonra bis wrc yapıp onunlada yanlar :D
Nisan'da İstanbul'a Türkiye Rallisi'ne de geliyormuş... Kadıköy'deki seyirci özel etabında izlemek keyifli olabilir :)
"Block´un programı Mart ayındaki Meksika Rallisi ile başlıyor, sonra sırasıyla Türkiye, Portekiz, Almanya, Fransa ve İspanya rallileri ile sürüp İngiltere´de son buluyor. Block ve co-pilotu Alex Gelsomino, Amerika´daki yarışlarda ise parkurlara yeni çıkan Fiesta S2000´i kullanacak."
Millet Fiesta ile onun yaptılarını yapmaya çalışmasında :D
Bencede Subaru ile bütünleşmiş görünüyordu.
Ken Block, Ford Fiesta 4WD Turbo ile (ne wrc ne super 2000 open class diye geçiyor) bu haftasonu ilk startını Rally America Series bünyesindeki Sno*Drift adlı rallide alıyor. Ralli öncesinde kar üzerindeki testinin videosunu izlemek isteyenler aşağıdaki linki ziyaret edebilir :)
http://www.erkekadamiz.biz/VideoGaleri.aspx?ID=117
Artik fiestalarda yanlamaya başlar :)))
evet ken block kiz arkadasindan ayrildiysa .artik o kizla biz cikabilirz . kim parayi veriyosa ken block simdi almanci olmus yarin da fiat albea falan bastirsa bi soyle 10 milyon albeali videolari izleriz onden onden .
subaru dah iyidi ama buda iyi olmuş yakında videoları bekliyoruz... :D
allahın fortcusu
bence hiçde ii deyil :(:(:(:( subarudan sonra
bencede yakısmıyordu subaruya soyle tıpı felan daha yırtıcı bır agasıf gorunumlu bır adam lazım bence
Ya anlamıyorum Ford'a demediğini bırakmadı bazı arkadaşlar..Hadi Ford dandik marka ama Ford'un WRC araçları hiç bir zaman kötü olmadığını düşünüyorum..subaru daha iyiydi diyorsunuz..crawford subarusu ile ford'un wrc aracı arasında dağlar kadar fark var...