ilginç ya app plakanın ne zarı olabilirki böyle davranıyorlar.
artık paraya kıyacagız ne yapalım :D :D
Printable View
ilginç ya app plakanın ne zarı olabilirki böyle davranıyorlar.
artık paraya kıyacagız ne yapalım :D :D
Cift mühürlü haricinde sahte plaka muamelesi görür.
O nedenle cift mühürlü olmadıkca app kullanmayın, polis isterse baglayabilir.
Peki bu mühürü vurdurdukmu bitiyor yani sorun
bana da denk geldi bi kere plakalarda ki mühürü görünce ses çıkartamadı.
*plakaları ankarada mühürsüz bastırmıştım,mühürleri de nazmi halletmişti sağolsun.
aPP DEN ceza yazan pek azdır herhalde..
hort! :)
arkadaşlar bende mühürsüz app var, kabak gibi. bugün akşam ışıkta beklerken bi polis plakama baktı sürekli ve kısa bi zaman sonra elindeki kağıda birşeyler yazdı. diyorum ki acaba plakanın app olmasını mı farketti? app cezaları arkadan mı geliyor, yoksa çevirmede yazılmak zorunda mı? yoksa biz bilmeden ehliyete ya da plakaya mı kilitliyolar sistemden?
app ile muhursuzde gezdim çift muhurlude hic bir sorun yasamadim bütün araclarimda
fransiz falan olmadikca sikinti cikma ihtimali az bence
app den araba bağlayıp trafikten men ediyolar geçen arkadaşa yapmışlar gidip orjinallerini çıkarıp öyle cıkartmış arabayı
Orjinallerini çift taraflı bantla saklayın bagajda sorun çıkartırsa mevcutların üzerine yapıştırıp devam edin
6 aydir muhursuz app ile geziyorum defalarca cevirmeye de girdim bir allahin kulu bir sey demedi sans demek ki. Orjinallerimde bagajda duruyor. Bence yazi karakteri orjinale yakin olursa sikinti olmaz o yuzden sacma sapan kesik cizgili yamuk vs olmadigi surece bir sey olmaz. Bence muhurlu app bile yazi karakteri sacma ise ceza yazabilir net okunmuyor diyebilir
Muhtemelen ceza degildir ama 1.uyari anlaminda not almislardir.
Zira bayram arefesinde ben de gece gezerken ekip durdurdu. Bakti bakti hicbirsey bulamadi sonra o ara yeni bastirdigim bjk baski muhurlu kare plakalara sahte bunlar, ceza yaziyorum dedi. Ben de yazamazsin, sahte degil dedim. Bizim burdaki emniyetin bastigi plakadan degil bu dedi. Ben de Istanbul'da trafikte basildi ve muhurli dedim. Gece gece led fenerini yakti plakayi inceledi. Gizli Tr hologrami, seriti, muhuru var dedim. Varmis dedi. Sonucta bu aracin ustune kayitli plakasi, hangi subede basilirsa basilsin yasaya aykiri degil dedim.
Araca gitti, torpidoda sabit duran not defterine birseyler karaladi. Ben de ceza yazmadiginiza gore o yazdiginiz nedir dedim. Aracin plakasi farkli yerde basilmis diye not dustum plaka numaranla ve arac bilginle dedi. Aracini daha cok takip edecegim bundan sonra dedi bir de. :D Iyi dedim. Bulursaniz takip edin. Zaten askere dondum 4 5 gun sonra. Askerlik bitince de Istanbul'a gideceğim yine. :)
Ceza değildir. Muhtemelen aracinizin farkli karakterde plaka taktigini belirten not dusmustur bana yaptiklari gibi. Ama bende muhur, gizli serit hologram logo vs oldugu icin yazamadi. Her ne kadar plakanin bagli oldugu subeden basilmamis olsa da.
O yuzden muhurlu app(fransiz, alman gibi baski degil) ya da orjinal plakaya donun derim.