bugra, siz bir ara televizyonda program sunmusmuydunuz
Printable View
bugra, siz bir ara televizyonda program sunmusmuydunuz
tamam kardesim bahsediyordu hatirladim .abi superdi program
Kim geçti :D?
bugune aldıysanız katılırım ınsallah. hersey kılo deıldır. kılosu yuksek olan vıraja daha ıyı gırer ama cıkıslarda hızlanması yavastır. hafıf adam ıyı hızlanır ama vıraj da kayar. senkronızeyı ıyı yapan kazanır. gokart ıyıdır. guzel spor.
Bugün olacak mı Silivri'de ? Ona göre ayarlayım kendimi...
ben gelemiyorum malesef kbakmayın :)
Daha uzak biyer yokmuydu? Edirne falan?
Valla ben en son Tugayyolunda Istanbul karting parka gidiyordum. Buğra ozamanlar baya iyiydi ona göre dikkat edin ona :D
hauhaua olum ordanda tekirdağa geçeriz işte rakı falan yaparız :D
Bence start'da sonra ilk viraj birbirlerine çarpıcaklar ikiside yarış dışı kalıcak :Malvado: :D
erayi aradım ama yazmamış siteye . sabah siddetli bas dönmesi ve istifra ile hastaneye kaldırıldım.serumlar ilaçlar tetkikler anam ağladı suan yeni ayilabildim. vertigomu neyse bisiy olmuşum bı dolu ilaç alıyorum 3 4 gün sürecekmiş . yatak spec oldum anlayacağınız . üzülerek yalan oldum :(
hayda geçmiş olsun bro , umarım sağlına en yakın zamanda kavuşursun
( bak kendini kötü hissedersen aç bi EFEs gelirsin kendine ;) )
kartingde bende iddalıyımdır 60 kiloyum tuy siklet spec:D
gelmek isterim ancak sure olcumu yapılıyor mu kartal my gokart favorilerim arasında sırf bu yuzden nasıl gittiğimi anlayabiliyorum en azından:)
geçmiş olsun kanka zaten erayda gelemezdi bence izin alıp :hehe:
Geçmiş olsun selçuğum iyi bak kendine üzüldüm gerçekten
geçmiş olsun selçuk ..kendine dikkat et toprağım :)
Geçmiş olsun dayı aman aman bu aralar hep böle bi hastalıklar bilmemneler dolanıyor dikkat ;)
geçmiş olsun selçuk
muştu sana gelince ben zaferi ikna ettiydim onla beraber gitcektik selçuk rahatsızlandı olsun haftaya yaparız yada hafta içi yaparız problemdeğil :) bizde gittik zaferle 1 şişe absolt üstünede 70lik rakıyı bitirdik beynim dönüyo beynim :D
Geçmiş olsun Selçuk abi.
Geömiş olsun selçuk yaw :(
Lan beni aradı Eray bugün morali bozulmuş kafası bi milyon lann diyor benim gibi adama R yapılırmı. Dedim sakin ol eray ahuahuha.
Geçmiş olsun stp lan tam farlarıda ayaladım dedim vereyim şu ipneye gözün tam jdm spec yapsın ama sende hastalandın. Yarın ben artık fönle falan yapacam bişeyler.
Geçmiş olsun Selçuk.
Oke o zaman ben hiç kurcalamayayım.
hallederık...
year one ve seko tesekkurler