Ayışığı hondaya ilk 10.000 bakıma gelmiş daha sonra 82.000 de 2.bakıma gelmiş Bi vtecII ile karşılaşmıştım benimde içim acımıştı.
Printable View
Ayışığı hondaya ilk 10.000 bakıma gelmiş daha sonra 82.000 de 2.bakıma gelmiş Bi vtecII ile karşılaşmıştım benimde içim acımıştı.
yağ konusunda en şanssız adamım :D ne zaman yağını değiştirsem daha 1000 km yapmadan bi sebepten yağı boşaltmak ve yenilemek zorunda kalıyorum :D
şöyle diyebilirim 2000 km de 3 kez falan daha fazlada olabilir yağ değiştirdim :D
benimde iran asıllı bir müşterim 0 km aldığı dizel 307 ile 34000 km yol yapmış ve hiç yağ değiştirmemiş,en son araç boluda yolda kalıp servise çekildiğinde daha çekici üzerindeyken bile yanmış metal kokuyordu...
fabrika çıkışı yağı 20bin km kullandım değiştirmeden eksiğini tamamladım ins birşey olmaz :D
bunu degişmemedeki amac maddiyatmı yoksa üşengeçlikmi. yag km basına maliyete vurdugunda arabanın en ucuz harcamalrından biri cünkü. yeni arabalarda ikaz ısıgıda var oysa yazık olmus makinaya :)
aracın sahibi bayan mı :)
yag eksiltmemişmi yaw o kadar km de ışıgı yanıyor olması lazım
Cok kaygısız hayvanın biriymiş sahibi...
resmen midem bulandı köpek boku bulaşmış gibi diyecem hayvanlara hakaret olacak
benım bir patronum vardı 88 e28 bmw vardı yolda kalmadıktan sonra ses gelmiş duman cıkıyomuş onemlı dııldı onun için o şekilde kullanıyordu :D yatak sardı en sonun da araba :) o şekilde gitmiş tamirciye tamirci inanmıyordu bu araba nasıl yuruyerek geldı dıye :p
Cok başarılı :D ben 5 binde bir deişiyorum hatta son 2 yağı 4 binde deiştirdim :D :D 0-40 pawa :D
aracın sahibi kadındır ve yağını ömürlük sanıyodur öyle şeylerden haberi yoktur benim eski bi kız arkadaşımda böyleydi bigün suyuna baktınmı hiç arabanın dedim ne suyu susadınmı dedi sus dedim bende
içim acidi resmen.bu kadarda cimrilik olmazki...
İlginç gerçekten :) amaç ne olabilir ki..
Araba yağ yakıyordur, o yüzdende sürekli yağ ilave ediyordur. Bu durumdada yağ değişim lambaları sönmez... Oyüzden 64.000 km gitmiştir bence... Çünkü aynı durum benim başıma geldi... Arabanın yağ tıpasını açmadan 30.000 km gittim... Ama motorda böyle bir kurum olmadı...
aklıma arabanın egzozuyla ilişkiye giren adam geldi.resmen arabayı...