maksimum alınacak para bence 13 olmalı bu aracı. Bu para için oldukça dolu bir araç almış olacaksın. Bu arada kilitli difi üzerindemi kontrol et.
Printable View
maksimum alınacak para bence 13 olmalı bu aracı. Bu para için oldukça dolu bir araç almış olacaksın. Bu arada kilitli difi üzerindemi kontrol et.
318is 1,895 cc (1.895 L; 115.6 cu in) 4cyl DOHC 16V Petrol 140 PS (103 kW; 138 hp) @6000 rpm 180 N·m (130 lb·ft) @4300 rpm M44B19 10.2 213 km/h (132 mph) 1996–1998
320i 1,991 cc (1.991 L; 121.5 cu in) 6cyl DOHC 24V Petrol 150 PS (110 kW; 148 hp) @5900 rpm 190 N·m (140 lb·ft) @4200 rpm M52B20 9.9 214 km/h (133 mph) 1994–1998
vikipediadan aldigim european spec ve yilina bakarak aldigim veriler
bana veriler daha yakin geldi birazda dirilige ve pilotaja bakar gibi sanki , ama dedigin dogru su anda kac yillik araclar oldular denense su anda daha cok o aracla diger arac arasindaki deneme olur 318is vs. 320i olamaz
valla bu arabada aklımda ama bu aralar hem iş olarak hemde öğrenimim için baya bi harcama yaptıgımızdan o paralara çıkamıyabilirm. hala satılamaması şaşırtıyor beni bu kmde bu temizlikte bnce daha çok bile eder fiyat olarak bu zamanda temiz bmw bulmak aşırı zor çünkü
:) valla geçsede geçmesede benim için önemli değil s80 t6 da yeterince hız duygumu tatmin ettim. yavaş gitsin ama düzgün gitsin yeter bana
abi sen hicbir is deyince bende benim arabada bi terslik var sandim benim aracimda 97model m44,94 model 320 ve 98 model 320yle denedigimi ve sonucunu yazmistim az once...m42yi m44 geciyor onuda denedik zaten :) neyse konuyu daha fazla bulandirmayayim,s80e oranla daha heyecanli olacaginida belirteyim :) ne olursa olsun rwd iyidir :icon_tup:
arac dırı duruyor baktırılmasında fayda var bı ara cok baktım baktırmaya goturdugum cogu aracta dıfrensıyal ve şanzıman problemı vardı tabı curuk carık cabası =)
ayni temizlikte standart 318is, standart 320i'i gecemez. Kagit ustunde de boyle, yolda da boyle. 318is 320'den daha az yakar bilhassa sehir icinde. Temiz ve hor kullanilmamissa alinabilir bir arac gayet de keyifli. Ama 320 daha baska tabii ki tork ve 6 silindirin hissi, sesi mest eder.
O beyaz 320 satilmiyor cunku sahibi biraz kil bir adam. Diger saticilarin daha kotu durumdaki araclarina 25 liralar isterken o biraz daha ucuz olsun, acgozluluk yapmayayim demis ama yine de sacma salak teklifler gelmekte kendisine :) Bir de alicilar okuzun-barzonun teki oldugunu anladi mi ugrasmiyor pek... Emekleri bosa gitsin istemiyor yani.
Diyorum ya, bunlar nadide parcalar. Az kaldi. Temizini bulursan, vericeksin alicaksin. Sonra coook ugrasirsin ;)
Eyvallah sagolasin. Herkese tavsiye ediyorsun aracimi, bunun farkindayim ve gercekten cok tesekkur ederim bu hususta. Bu dusunceli tavrindan dolayi.
is sahipleri yardım ne sorun çıkarır nelere dikkat etmek lazım alırken eğer gerçekten deycekse gün yüzüne çıkmamış bir bmwyi hayata döndürcez :)
Egzantrik Gergi Pimi sorunu var. Cabuk asinmiyor ama alacagin aracta bu ufak parcadan dolayi ses duyabilirsin. Bir sonraki m42b19 1.9 motorlu iS alirsan daha iyi olur ki o daha keyifli, ust devirleri bilhassa. Bunun disinda bir cok coupe'den daha masrafsiz bir arabadir. Akismetre, atesleme ve egzos manifolduna dikkat edilmeli. Hayati ve performansindaki en onemli parcalar bunlar. Bir de bunlar ucuz oldugu icin ve herkes alabilecegi icin yorulmamis olani bulmak, temiz 3.20 aramaktan zor olabilir. Yani isiniz cok kolay olmayacak.
aracın yorulmus olduğunu düşünmüyorum sahibi bayan ve 2000den beri onda arac plaka sorgulamasından baktım. 2ci sahibiymiş biraz bakımsızdır bayan arabası olduğundan ama serviste çıkar neyi var neyi yok diye düşünüyorum.piyasadaki bmwler gibi sürekli sıkıştırılmamıştır yüksek devir görmemiştir bence bayan arabası olduğundan :)
Baktırılıp alınabilir o zaman. Çağrı, yine senin arabandan örnek vericem ama, görüntüsünü kusursuz yapmak istiyosanda bu listeyi öneririm:D
Alıntı:
M on - arka tampon
M Ayna, yan citalar
M3 Forged 7.5j - 8.5j jantlar
Amerikan parklar, on sinyallerle beraber yanar
M3 GT splitter lipler
Yanlarda 2, on camda 1 numara cam filmi
Tesekkurler Dogukan.
Araci FULL M tech yapmak istiyorsan kesenin agzini acmaya hazir ol :) ve sabirli olmaya.
evet hakaten o beyaz coupenin sahibi braz kıl masalk sanayide konustum braz kıymetini bilmeyene vermicem diyo ulan dedim sen parana bak fiyatı gördunmu ver yok vermem heba olur diyo Allah akıl fikir ihsan etsin =)))