Macarca,şaka gibi lan12.000 ft demek 84 TL demek.
Youtube'da Fix It Pro diye aratın doğru düzgün video çıkmıyor kendi reklamları dışında aynı şekilde google'da da çok fazla tatmin edici sonuç çıkmıyor.
Eğer işe yarar birşey olsa onlarca videosu , hakkında yazılmış bir sürü yorum olurdu![]()
ben böyle bişeyin etkili bir çözüm olacagını sanmıyorum. boyaya kadar inmemiş bu tip çizikleri hafif aşındırıcı bir pasta ile aynı şekilde düzeltmemiz mümkün. bu işte biraz sahtekarlık var. birde pek belli olmasada çiziğin üstünü kapattıgında o çzdiği yerde ton farkı oluşuyor. yani bu ürün sadece çiziği maskeliyor gidermiyor. bence paranızı boşu boşuna sokaga atmayın..
hocam zımbırtı geldimi denedinmi acaba??
geçen hafta ürün geldi..
salı günü denedik ,yapıldıktan sonra 48 saat geçsin yazıyordu üstünde.bugün baktık en ufak değişiklik yok çiziklerde haha![]()
fake bunlar fake![]()
48 saat geçsin dio ama adam videoda doldururken direkt doluonasıiş
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
arkadaşlar kalemi aldım http://www.fixit-pro.gen.tr/hemensatinal.html adresinden aynen yaptıkları gibi denedim hiç bir bokayaramıyor sakın aldım çok iyti diyen yalakalarra güvenipte almayın paramıda geri vermediler......................................
hiç bi halta yaramıyor hem babamın araçda hemde ben denedim yok arkadaş çizikleri gidermeyi bırak azaltmıyor bile.40tl verdim kaçtı bi tarafımıza...
tamamen aldatmaca.. bu reklam ilk çıktığında bariz belli oluyordu hileli çekimler.. aslen o beyaz kalemle çizip sonra geri sarıyorlardı.. bilek hareketlerine çok dikkat etmiştim o zaman.. hatta arkadaşlarıma gösterdim onlarda aynı fikirdeydi.. şimdi ki reklamda o kısımları kesip atmışlar.. 1 tl deseler almam asla..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)