Honda, üretimini durdurdu
honda komple üretimi durdurdu
honda'lar prim yapmaya devam
Honda, üretimini durdurdu
honda komple üretimi durdurdu
honda'lar prim yapmaya devam
20 mart a kadar demişlerde nisan'ı bulur bence açılması..
bende birisinden durumu toparlamak için japon arabalarında indirim olucagını duymustum kafadan attı heralde![]()
satamayacaklari arabayi niye uretsinler ki? 2008-2009 da kimse s2000 lerin yuzune bile bakmadi bence fazla bile urettiler hatta her arabayi 5 yilligina filan uretsinler her model efsane olsun![]()
Her arabasını her ülkeye göndermezse sürünür tabi.. FN2 yerine adam cupra alıyor... niye ? pompa egzoz filtre yazılım 100 hp alıyorsun arabadanjaponya sitesinde hayatında görmediğin modelleri var.. Adamlar kendilerine çalışıyor resmen
+
Dizel motorlu aracı yok ve Dizel motorlu türkiyede sadece crv ler var.. 2004 model civic lerde hybrid motorlular vardı.. Onları gönderseydi sence satılmaz mıydı ? Suriye ye göndermiş sanki çok ihtiyaçları var gibi![]()
her arabasini her ulkeye niye gondersin? sen tutupta aclik sinirinda yasayan ulkeye typeR satmaya calisirmisin? tamam uc bi ornek ama genel ihtiyaclari goz onunde bulundurup satis stratejisi yapiyorlar turkiye sartlarinda satilabilecek arac dayanikli, kucuk hacimli ve ekonomik olmali.. (ornek vtec2..)
ben olsam bende cupra alirim kucuk hacim vergiden yirtiyorsun turbosuda var tork alabilmek icin 5500 e kadar basman gerekmiyor ayrica bi yazilimla 100 hp alabiliyorsun dedigin gibi.
konu iyice sapitmadan bitireyim kisaca hondanin gelecegi pek umutlu gorunmuyor..
bunda dedigin gibi dizellerin hybridlerin asil ihtiyaci olan ulkelere gitmemesi hondanin vtec teknojisine haddinden fazla guvenmesi vs. diyebiliriz...
nerden geldik buraya yav![]()
Bold kısımda ne demek istediğimi sonradan anlamışsın ama olsunvtec2 dediğin kasanın hybrid modeli var diyorum sana
Türkiye'deki Honda'da da iş yok aslında. Mesela şimdi biraz kafası çalıştı honda türkiyenin, yeni civic hb lerde 1.4 seçeneği var ve yakıt değerleri çok iyi.. Honda Jazz ya da Fit'in Japonya da Fit Miss diye bi modeli var.. Pembe ayrıntıları olan bayanlara yönelik bir modeli.. O modeli Avrupa'ya gönderse sence satmaz mı ? JDM modelleri için ölüyoruz ama göndermiyorlar işte.. Honda bitmez merak etme.. Çünkü şu anda yaptığı motorlar hidrojen ve elektrik üstüne kurulu.. Petrol biterse bile kalır yani Honda
Ayrıca honda nın elektrikli testere haricinde motorlu olan herşeyde eli kolu var üretiyor.. Otomobilden vazgeçse, honda marine var ondan vazgeçse motosiklet var ondan vazgeçse go kart motoruna kadar herşeyi var.. artık jet de üretiyor
Evet konuyla hiç alakası bunların
Edit: Bu zaten tsunamiden dolayı olan tatil, bir çok marka kısa süreli kapattı.. Bu dediklerimle konu başlığının alakası yok bu arada![]()
Allah çarptı honda s2000'i durdurup atmosferik motorları sonlandırıcağı için Toyotayıda kaç senedir supraya varis çıkarmadığı için. Ve en önemlisi Türkiye fabrikalarına yeni üretim hatları vermedi diye.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
toşibada 20 mılyar terabaytlık verılerını kaybetmiş. Açıklamalarına göre bu kayıp bızı 20 yıl gerıye goturdu demısler. Allah yardımcıları olsun cok cıddı bır durum![]()
DR. OWL
cnn news de gördüm, japonyada hisse senetleri olarak en az değer kaybeden honda
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)