way be güzel bi nostalji oldu bizde vardı bi tane![]()
way be güzel bi nostalji oldu bizde vardı bi tane![]()
taşra beldelerinin başkan aabası diorum ben bunlara. Eskiden küçük yerlerin yerel yöneticilerinde hep bundan makam aracı olurdu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
92 modeli vardı lise yıllarımda.. hastasıyımdır 370k km. de satmıştık hala tık yoktu.. o dönemin arabaları zaten çok çok iyiydi bende.. sanırım 95 modellerinde abs standarttı.. bence tek kötü yanı deli gibi yakması bi de frenleriydi..kanadını sevdigimin![]()
Tango-1 never dies.
abs varmıydı 95te bilmiyoum ama 88li modellerde turbo olanlarda abs vardı![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
zamanin makam araclariydi
guzel nostalji oldu tesekkurler
benimde eniştemde vardı ben küçükken en çok arkada oturduğum için ayak seviyesindeki arka cam açma butonlarını hatırlıyorum az araamamıştımgüzel paylaşım gerçekten varsa elinde bu tarz nostaljiler olan paylaşsın yaw
![]()
manisada ben 12-13 lük cocukken 19-20li yaşlarda bi abla vardı mahallede petrol yeşili concorde'u vardı.daha gecenlerde gördüm gene hala aynı araba ve aynı apla.hayatımda gördüğüm en kral araba kullanan bayandır kendisi.bu sebebtendir bi hayranlığım var kendisine.hoş coluğa cocua karışmıştır ama...kral araba kullanıo diorum gercekten kral kullanıodu gazlardı,köseleri dönerken el freni falan fena agresif yaani![]()
subi & suzi
ne arabaydı be.hastasıydım bu arabanın 90 ları başında.pederin çalıştıgı servise bakıma her gelen concordun içine biner saatlerce otururdum
21 turboları var 4 çeker olanları var...
yakında roll de görebilceğiniz bir 21 turbo olabilir...
Sene 1992, 1976 R12miz vardı, babam komşunun R21ini biryere götürmesi gerekince ona binmiştik, o koltuklar o kadar mı rahat olur Allahım?![]()
bundan mı bahsediyorsun?
http://www.youtube.com/watch?v=0JIux...eature=related
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
zamanın muhtesem araclarndan biriydi. hala cok temiz titizlikle bakılmıs concordelar bulabilmek mumkun ama geneli harap ve bitap bir halde. bende size 21 serisinin aga babasını gostereyim
1992 model gumruk girisli
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)