bende gördüm gibi hatırlıyorum önceden geçmiş olsun en kısa sürede sağlam bi şekilde bulursunuz inşallah..
bende gördüm gibi hatırlıyorum önceden geçmiş olsun en kısa sürede sağlam bi şekilde bulursunuz inşallah..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulursunuz aracınızı..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kimse kendini belli edecek arabayla dolanmaz sağda solda birkaç pç değilse umarım bırakırlar biryere genede aklımızda çok geçmiş olsun
Geçmiş olsunBizim önceki arabayı da çaldılar polisler sallamıyor öncelikle onu söyleyeyim aadamlara dedik böyle böyle ogs çıkısını gördük adamın bize dediği bana resmi getirin
Şimdi karayollarıyla ben mi yoksa sen mi daha çabuk irtibata geçebilirsin ? . Adamlar çalıntı işini sallıyorlar acaba neden
. Kaskomuz vardı peder karakoldu siz sallamıyosanız bizim hiç umrumuzda değil kasko düşünsün deyip çıkmış .
Umarım arabanızı bulursunuz , birden baktıgında arabayı yerinde görmeyince çok koyuyo adama ne zamn bi r19a otursam içim kötü oluyo![]()
Instagram: mutusgarage
öncelikler ilginiz için teşekkür ederim....POLİS lere gelince en ufak bi saygım kalmamıştır ve şuanda bi karakoldaki yaklaşık 5 polis ile mahkemeliğim ve şukadar sööleyim benm aracı çalan piçler herhangi bir karakolun önüne çeksin eminim 1 yıl fark etmezler çünkü bi boku takip ettikleri yok
geçmiş olsun kardeşim
çok geçmiş olsun.inşallah bulurlar aracınızı.
2004 senesinde bir aile dostumuzun beyaz şahini çalınmıştı.
2006 senesinde ıspartada kırmızı bi halde bulundu.
geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur
ankara daki o.ç larının sayısı çok arttı
hergün araba hırsızlıgı neolcak bu memleketin sonu
Allah yardımcımız olsun
nolcak abi polis anca film varmı egzos warmı her dakka ceza yazsın başka işi yok! ya iice soğudum yemin ediorum böyle düzenin a.q
http://www.sahibinden.com/aracim_cal...XQQdisplayitem
araç yukardaki linkte war ama buraya atmayı bilmediğim için link werdim
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunr bizde etrafımıza bakar oluruz
gördüğüm izlenimleri araç sahibiyle paylaştım arkdaşlar mesaj ndn editlendi die kuruntu yapmayın ...editt....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)