mert çok geçmiş olsun kardeşim sen sağsınya gerisini boş ver.allah sağlık sıhhat versin mal tekrar yerine gelir
Printable View
mert çok geçmiş olsun kardeşim sen sağsınya gerisini boş ver.allah sağlık sıhhat versin mal tekrar yerine gelir
Büyük geçmiş olsun resimleri göremiorum işyerinde olmamdan dolayı ama üzüntünüzden ve anlattıklarınızdan anlaşılıo nasıl bi olay yaşadığınız Allah bir daha göstermesin...Kimsenin başına vermesin inş...
çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay allah can kayıplarından korusun. :(
geçmiş olsun, mal gelir geriye boşver..
çok geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok yazık olmuş çok beğeniyordum arabanı mala gelsin cana gelmesin yapcak bişey yok daha iyisini alırsın inşallah
geçmiş olsun peki bu şerefsiz otobüs şöförünün durumu nolacak? o karda otobüs kaymaz die bastıkca basmıştır şerefsiz
çok üzüldüm,ama sizlere bişey olmamması sevindirici...arabadır nihayetinde bir şekilde yerine yenisi gelir bayaz olmaz kırmızı olur vs olur...üzülmeyin bu kadar,ciddi bir kaza geçirmişsiniz,yaşadığınıza şükredin bence,verilmiş sadakanız varmış...Allah cumlemizi daha beterinden saklasın...
Büyük geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş :(
çok geçmiş olsun
Haydaaa:( allah korumuş hocam...Cana geleceğine mala gelsin....Bu otobüs şöförleri ne hikmetse öküz gibi sürmeye başladılar..Dünde bizim burada bir tane beledıye otobüsü ters şeride geçip park halindeki araçları biçti...
Tekrardan çok geçmiş olsun....
çok büyük geçmiş olsun, hakikaten söyleyecek bir şey bulamıyorum :(
allah beterinden saklasın farkedemeseydin daha kötüsüde olabilirdi ucuz atlatmışsınız allah daha iyilerini nasip etsin çok geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun Allah korumuş...
off mert'im ya boğazım düğümlendi yemin ederim,çok çok geçmiş olsun arabanın gittiğine üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama ben böyle bir kazada ve aynı arabayla abimi kaybettim ALLAH sana uzun ömürler versin şükret kardeşim,ALLAH kimseye yaşatmasın.akşam yanına gelcez konuşuruz kardeşim.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Cok geçmiş olsun kardeşim allah yardımcın olsun .
Çok büyük geçmiş olsun..Üzücü bir durum :(
Çok Geçmiş Olsun.
Allah Beterinden Saklasın..
Kendini Kurtarmışsın Kardeşim Ona Şükür Et..
Tabii Araç Üzülünmeyecek Bir Araç Değil, Fakat Mal'dan Önce Can Gelir Her Zaman..
Şükürler Olsun ki, Tek Bir Çizik Almadan Kurtulmuşsun Bu Kazadan..
Allah Daha İyi Bir Araç Almayı ve Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin..
Buyuk gecmis olsun :( ALLAH beterinden saklasin..:(