mertım gecmıs olsun,ne desek bos ama allah canınızı bagıslamıs resmen,fotoları gorunce elım ayagım bosaldı,canınız sagolsun mal alınır koyulur can gerı gelmez:(
Printable View
mertım gecmıs olsun,ne desek bos ama allah canınızı bagıslamıs resmen,fotoları gorunce elım ayagım bosaldı,canınız sagolsun mal alınır koyulur can gerı gelmez:(
çok çok geçmiş olsun..her zaman söylerim kaza çok kötü şey Allah düşmanımın başına vermesin.
geçmiş olsun
Allah Razı Olsun Toparlanınca Detaylı Bir Şekilde Anlatıcam Olayı Tekrardan Teşekkürler Pazar Günü Photoshoota Gelicektim Beni Alın Biriniz Arabam Artık yok :(
ço...k geçmiş olsun hocam ya.. allah kurtarmış gerçekten ..
hani kazadır bilmem ne dicemde .. bu kazadan sonrada o o.ç otobüs şoförünün ben vurmadım demesinden sonra allah yarabbim diyebilicek hali kalmayana kadar döverdim heralde ..
umarım çok daha iyisini alırsın
çok geçmiş olsun sende bişey olmaması sevindirici
çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten. bugün konuşurken sesinden belliydi ciddi bişey olduğu. içim sızladı valla görünce.
cok gecmis olsun mert fotolari gorunce resmen sok oldum , cok uzuldum :( cana gelecegine mala gelsin neyseki sna bisi olmamis.tekrar gecmis olsun yapabilecegimiz bisi varsa buralardayz biliyorsun...
Çok geçmiş olsun , iyi ki gelen otobüsü görüp inebilmişin araçtan.
Allah korusun daha kötüsüde olabilirdi
geçmiş olsun sana olmamış bişey alahtan
çok çok gecmiş olsn.sizlere bişy olmamasi cok sevindirici.ama nolursa olsn işte uzuluyor insan.gundelk veya umursanmadk bi araba olsa aman dersin gecersnde.bu kdr emekten sora evlat gibi oluyor.uzulmemek elde degil.
Tekrardan buyuk gecmiş olsn.
geçmiş olsun Allah korumuş. üzüntünüzü anlıyorum, ama her zaman için cana gelecek mala gelsin.
usta verilmiş sadakan varmış ben ilk arabayı hb sandım sedanmış çok geçmiş olsun tekrar
45 dk haykırdım... 45 dk
Geçmiş olsun allah korumuş.
su durumdan o sekılde kacmanız mucıze resmen... arabaya hıc uzulme... kasko degerı de o fıyat dıye uzume basının gozunun sadakası olsun... cok gecmıs olsun mert
selcuk bır nazardır sen bılırsın bu arabayı... anlamıyorum kardesım ölümün eşiğinden döndüm resmen allah hade devam et sen burdasın dedi
Cok gecmıs olsun... Olan mala olsun sıze bırsey olmamıs cok sukur. Verilmiş sadakan varmıs. Allah daha iyisini nasip etsin...
çok büyük geçmiş olsun mümkün olduğunca takmamaya çalış bence artık sonuçta gelen mala gelsin sizlere bişey olmamış önemli olan o şuanda :(
yazık olmuş ama bi şerefsiz yüzünden..
çok geçmiş olsun allah korumuş sizleri inşallah daha iyisini alırsın
çok geçmiş olsun , Allah sizi korumuş.
gerçekten allah korumuş çok geçmiş olsun.:(
geçmiş olsun. tez zamanda daha iyisini alırsın inşallah
gecmıs olsun ...
büyük geçmiş olsun üzüldüm :(
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş..
güzel bi araçtı,nazar değdi:(
çok geçmiş olsun. Benim anlamadığım otobüs nasıl ben vurmadım diyebiliyor. Aracın üzerinde hiç mi otobüsün boyasının falan kalıntısı yok. O şöföre verebileceğiniz kadar maddi hasar verin bence. Gerekirse dava edin. Bu kadar ucuz kurtulamayabilirdiniz.
artık cevap yazamıyorum hungur hungur aglıyorum ıyı geceler allah razı olsun
abi valla çok büyük geçmiş olsun aman sana bşy olmamış ya önemli olan orası cana geliceğine mala gelsin boşver çok seviyordun arabanı ama biri gider biri gelir volvoylada o kdr uğraşmıştın
otobüs şöförününde ifadesini almak lazım
offfffff offf içim acıdı valla billa Allah sabır versin cok güzel arabaydı cok geçmiş olsun ustad.diğicek laf yok.cana geliceğine mala gelsin..
Çok geçmiş olsun. Sizlere birşey olmaması sevindirici. Allah korumuş.
kardeş takma kapa bilgisayarı yat dinlen canına bişey olmadı şükret üzme daha iyisini koyarsın yerine
büyük geçmiş olsun Allah korumuş..bizde kaskoda yok öyle bişey olsa bittim ben...tekrardan buyuk gecmiş olsun
mert cok gecmıs olsun..sana bısey olmamıs yaa gerısı onemlı degıl...
Çok geçmiş olsun sükür kurtulmussunuz eski gibi olmasada illaki yerine gelir yenisi
bununla geçmiş olsun araçta yaralanan olmaması çok sevindirici
Geçmiş Olsun,inşallah daha iyisini alırsın hayırlısıyla..
Çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun...