Çok geçmiş olsun
Printable View
Çok geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin.ama arabayı görünce benimde içim fena oldu :S tekrardan geçmiş olsun.allahtan size birşey olmamış
çok geçmiş olsun. araba gitmiş ama fotolara bakınca ucuz atlatmışsınız
daha iyileri olur inş
siz dururken mi geldi vurdu o.ç??
Gecmis Olsun cok uzucu bi durum gercekten ama arkadaslarında bahsettiği gibi size bisey olmamış olması sevindirici tekrardan gecmis olsun..
çok geçmiş olsun dostum allah korumuş
geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin
çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.allahtan size bişey olmamış allah korumuş
çok geçmiş olsun. allahtan size bişey olmamış. yerine yenisi alınır koyulur hiç üzülmeye gerek yok. sizlere bişey olmamış....
bıraderım cok gecmıs olsun ALLAH korumus..
Çok geçmiş olsun:(.Verilmiş sadakanız varmış cana geleceğine mala gelsinnn.
geçmiş olsun Allah korumuş cana gelmesin yeter araç sonuçta biri gider diğeri gelir
çok geçmiş olsn iyi sizlere bişi olmamış
Geçmiş olsun. Biri gider diğeri gelir. Allah korumuş
Çok büyük geçmiş olsun :(.Allah esirgesin.
Geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun. trafikte aramızda böyle hayvanlar da var ne yazık ki. şükür ki sana bi de diğer iki arkadaşa bişey olmamış. cana bişey olmamış mala gelsin deseler de mal canın yongasıdır. umarım tez zamanda içinde bulunduğun ruh halini atlatırsın. daha ciğerli arabaları alırsın. tekrardan çok geçmiş olsun. Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın. amin
Büyük geçmiş olsun :( Size veya bir başkasına birşey olmamasına sevindim çok,arkada oturan olsaydı ne olurdu düşünmek bile kötü.. Allah kimseye göstermesin :(
öncelikle çok geçmiş olsun, cana bir zarar gelmemiş. olayı tam anlamadım siz duruken arkadan gelip mi çarptı otobüs.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
açıcam bir konu kazamla ilgili hala uyuorum sımdı kalktım tansıyonum cok yuksek aksam duzelırım ıns konusuruz arkadaslar hepınızden allah razı olsun
çok çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış Allah daha büyüklerinden esirgesin..
Allah korumuş gerçekten. Arabanı ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Ama inanki kendinin ve yanındaki diğerlerinin canından önemli değil. Gerçekten ucuz atlatmışsınız. Çok üzüldüm.
Cok geçmiş olsun.:( Allah beterinden saklasın..
Büyük geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun bende hep diyorum etrafimdekilere bu vtec gibi vtec yapıcam diye arkadaşımda dün gece msj attı senin beğendiğin vtec kaza yapmış die çok üzüldüm nazarın değdi diolar valla :) allah seni korumuş valla çok çok geçmiş olsun :(
allah korumuş , büyük geçmiş olsun ...
geçmiş olsun ...
boşver uzme kendini piyasada cok vti var alırsın bitane daha canın sağ ya gerisi problem değil.
yalnız anlayamadıgım sen o karayolunda park halinde falan mıydın? otobusun geldiğini gorunce arabadan indiniz? nasıl oldu tam cozemedim mazur gor:S
Çok Büyük Geçmiş Olsun ..
çok büyük geçmiş olsun.. canını kurtarmıssın gerisi önemli değil abi...
Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin.Boşver sıkma canını
aa çok geçmiş olsun yaa...yinede şükür cana gelmemiş...ama malda canın yongası yani insan üzülüyo ...neyse ALLAH daha iyilerini nasip etsin...
Öff ya büyük geçmiş olsun . Fark edip inmeniz büyük şans allah korumuş :S
off çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış aracı görünce içim cız etti :(
cok gecmıs olsun allah hepımız korusun kazalardan:(((
çok büyük geçmis olsun.verilmis sadakaniz varmis sizin yerinizde olsam en yakin zamanda bir kan akitirdim.Allah daha iyilerini nasip eder insallah.en önemlisi sagligindir bunu sakin unutma bence...
Çok Geçmiş olsun Gerçekten kötü bi durum önemli olan cana bişi olmaması ama çok sevdiğin aracını kaybetmende kötü.
çok geçmiş olsun bu durumlarda canımıza bişey olmadığına sevinmeliyiz abi tekrardan geçmiş olsun :(