gaz altı biliyormusunuz ?
Printable View
benimde motor üstüne kendimi geliştirceğim bi dükanda arıyorum ankarada tek aradığım şart iş veren kişinin kendi oğlu gibi işi öğretmesi az çok kafam basıyo bu işlere :)
Vtec-Sedan Ercan iletti , kendisi işyerinden foruma giremediği için ben yazıyorum.
Belki ilgilenen olur.
T-Bank İkitelli şubesi için şoför ehliyeti olan kurye aranıyormuş.
İletişim: T-Bank Şube Müdürü Cem Bey
İstanbul Anadolu Kadıköy - Maltepe- bostancı - göztepe vs yerlere yakın semtlere herhangi bir mağazasına eleman arıyan pm atabilir teşekkürler.
ticaret hayatima son verip üniversitesini okudugum meslegime dönmeye karar verdim..
4 yıllık turizm mezunuyum , her türlü otel acente işine varım.. evde canım çok sıkılmaya başladı
iletişim için dm lütfen.)
bursada bunyemizde calısmak üzere pazarlama elamanı aramaktayız kriterler askerliği bitmiş olması ve oto yan sanayisinde bilgisi olması birde ehliyet gerek B sınıfı ve SRC yeterli...
Bu devirde üni mezunu olacağına bi yerlerde tanıdığın olsun lafına kendi başıma gelince hak verdim.. ben şuan dünyanın en büyük kaynak makinaları ve elektrotları üreten firmasında kalite kontrol bölümünde çalışıyorum lise mezunuyum.. içerde tanıdığım olmasaydı bu firmaya girmem imkansızdı..
benim de bi yeğen var üni okuyoo yaz sonuna kadar çalışa bilceği bi iş bulması gerekiyormuş bu hafta sonuna kadar stajer olarak (bölümü veri tabanı yazılım grafikerlik ) yardımcı olabilecek varmı anadolu yakasııı ...
barış seni çok iyi anlıyorum bende 1 ay oncesıne kadar ıssızdım yana yakkıla ıs arıyodum burdanda acmıstım hatta konu... sonunda havalanında bır ıs buldum free shopta eger oyle bır ıs teklıfı gelırse sana ısın detaylarını anlatabılırım... ınsallah hayırlısı ıle bıran once bulursun
Haziran sonu İstanbul'a taşınacağım ve iş arıyorum;
-Web Tasarım (css, xhtml)
-Web Programlama (php programla dili ileri düzey mysql veritabanı ile birlikte)
-Sunucu yönetimi (linux [centos, redhat, ubuntu, BT])
-Sistem güvenliği & Web güvenliği
bilgilerine sahibim CEH eğitimim var, Normalde freelance olarak Pentest işi yapıyorum (web & sunucu güvenliği testleri) ama düzenli bir işe girmem gerekiyor.İsteyenlere CV yollayabilirim teşekkürler.
herkese selamlar öncelikle.ya hafta sonları çalışabileceğim bir iş aramaktayım. Hafta içi tam zamanlı çalışıyorum ancak cumartesi ve pazarım boş. Hem hafta sonlarımı değerlendirmek hem de ek gelir elde etmek için istiyorum. Yeteneklerime gelince: :) organizasyon tecrübem var. 5sene tiyatroculuk ta yaptım. Geçen sezona kadar. herkese teşekkürler iyi forumlar....
askerden yeni geldim klima beyaz esya servis uzerıne ıs arıyorum 5 sene arcelık yetkılı servısınde calıstım acil iş bulmam lazım sıkıldım :) hepinize teşekkür ederim
iş arayan arkadaşlar,, tokat civarında olan varsa,,, kendi işini kurabilir...
BU SON.PAZARLIKSIZ 25.000 1 HAFTALIĞINA ACİL İNTERNET CAFE sahibinden.com'da - 81003804
ilginiizi ceker diyerekten koyuyorum.
tşk ler
Rıdvan.