Hayali ingilizcen varmı hangi bankada çalıştın?
Printable View
Hayali ingilizcen varmı hangi bankada çalıştın?
Bizede 4 5 masaya bakacak bir garson lazım ama önemli bir dip not var babam çok ama çok agrasif bir adamdır anlaşamazsanız mesuliyet kabul etmiyorum :D:D yerimiz eminönünde yolu düşen olursa misafirde edebilirim
Enerji, Maden Sondaj, İnşaat ve Ziraat üzerine geniş yelpazezi olan bir firma için yeni mezun ve/veya 2 yıl tecrübeli,
Üniversitelerin, İnşaat, jeoloji, jeofizik Mühendislik bölümlerinden mezun (Mühendis olmasa da Matematik, Fizik mezunu da olabilir.)
Seyahat engeli olmayan, gelişime açık, İstekli , dinamik ve
İyi derecede İngilizce bilir olmalı.
Bu şartlara uygun arkadaş varsa bana pm atabilir , gerekli yere yönlendiririm.
arkadaşlar selam...
bi gazetede gordugum iş ilanına istinaden yaptıgım telefon gorusmesinde;
istanbul atakoyde galleria onundeki VALEPARK icin eleman aranmakta.. ben gittiğimde şartlar ilk ay 900 sonraki ay 1000 TL,,, sabah 11,30 akşam 11,30,, h ici bi gun izin,,, yemek akşam servis ve sigorta olarak belirttiler.
aramızdaki bazı arkadaşlara yararı olur diyerekten buraya yazıyorum... isteyenler gidip elemanla gorusebilirler... ilanınızı gazetede gordum dersiniz.
tşk
Rıdvan.
yokmu harita müh. isteyen :D
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
işveren olmayıp çalıştığı yerde iş alımı olanlar daha fazla belirtirse buraya işsiz arkadaşlar yararlanabilir.
merhabalar abilerim bende izmirde iş arıyorum bilgisayar - webtasarım- oto olabilir
Tir soforu ve tas ocaginda calismak uzere kaynakci ariyorum ilgilenen arkadaslar pmle ulasabilirler.
Santiye izmir/torbalidadir kalacak yer mevcut. Detaylari konusuruz
yüksekokul end. otomasyon mezunu 25 yaşında genç dinamik gelişime açık Xerox teknik servisden ayrılmış eleman isteyen varmı ? :)
3 yıldır aktif olarak ticari araçlarla pınar su dağıtımda ve ülker dağıtımda araç kullanarak çalışmış 20 yaşında Nadir isimli çok samimi bir arkadasım var şu sıralar işten çıkmak zorunda kaldı kendisine yeni bir iş arıyor koşuşturmayı sever, iş içindeki zaman aralıklarını iyi bilen bir arkadaştır çünkü dagıtımda her zaman dakik olma zorunlulugu vardır :)
sizden ricam ofisinde, dağıtımda, serviste vesayre... eleman arayan varsa lütfen ilgilenin...
arkadaşın sorumlusu tamamıyla benim yeterki şu sıralar istanbul avrupa yakası düzgün bir iş bulalım ona
Teşekkürler...
üç tane nokta
Part time iş arıyorum bende. Şişli çevresinde. Cafe hariç. :) bakınıyorum bi kaç biyer. c&a gibi yerler alıyomuş sanırım ama...
Arkadaşlar firmamıza bayan yönetici asistanı arıyoruz. Çevrenizde eşinizde dostunuzda aşağıdaki niteliklerde iş arayan birisi varsa gönül rahatlığı ile yollayabileceğiniz bir iş. Şirketteki ortam aile ortamı gibidir kalabalık personel yoktur (annem ve ben aynı firmada çalışıyoruz örnek olarak). İşin ilk etapta oryantasyonunu ben yaptıracağım. İşyerimiz Ankara Ostim'de, ithalat ve ihracat ağırlıklı inşaat sektörü satış ofisi.
Aradığımız personel bayan yönetici asistanı olacak. İyi derecede İngilizceye sahip olmalı; gerek yazışarak gerek telefonda konuşarak bağlantı kurabilmeli. Bunun yanı sıra ön muhasebe bilgisine de sahip olması gerekiyor.
Dileyen varsa 0312 386 09 07 nolu telefondan şirkete, 0532 344 22 46 nolu telefondan bana ulaşabilir.
Eray GÜR