hafiften güncel yapayım konuyu :)
bu sene otomotiv bölümü bitti şimdi açık öğretime devam edicem bursaya taşınmak istiyorum o yüzden bursada elimden gelebilcek iş arıyorum....otomotiv konusunda bi miktar bilgim var :)
Printable View
hafiften güncel yapayım konuyu :)
bu sene otomotiv bölümü bitti şimdi açık öğretime devam edicem bursaya taşınmak istiyorum o yüzden bursada elimden gelebilcek iş arıyorum....otomotiv konusunda bi miktar bilgim var :)
yetiştirmek üzere dış ticaret mezunu eleman arıyan varmı ? teorik bilgi var da pratik yok. :)
güncell :)
İstanbul'da çalışmak üzere; Elektronik Haberleşme/Elektronik üzerine iş arıyorum. 4 yıl lisede elektrik-elektronik daha sonrada 2. yıllık Marmara Üniversitesi Elektronik Haberleşme bölümünü bitirdim. (Türk telekom ve sabiha gökçen havalimanında staj yapmıştım onun dışında iş tecrubem yok, mesleğim üzerinde kendimi yetiştirebileceğim, tecrube edinebileceğim bir iş arıyorum :)
Bende yazayım en iyisi:
İstanbul Avrupa yakasında önümüzdeki yaz; uluslararası ticaret, yabancıların TR'de mal edinme prosedürleri, deniz hukuku vs konularda, yani kısaca uluslararası hukuk konusunda çalışan bir ofis veya şirkette çalışmak istiyorum. Maddi herhangi bir beklentim yok.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim.
konuyu güncelliyelim.
antalyada otomotiv sektörnde iş arıyorum mekaniker olarak. yeterli tecrübeye sahibim. ilgilenenlerin dikkatine :)
konuyu güncelliyelim
bende bi güncel diyim.
24 yasındayım 5 yıllık satış tecrubem var bunların hepsı avmler'de ve sağlam firmalarda.satış işinde iyiyimdir.şuan vatan bilgisayarın notebook bölümündeyim.5 ayda ciddi bir satışım var ama iş istediğim gibi gitmiyor malesef.izinlerimi doğru dürüst kullanamıyorum.artık 24 yaşındayım ve yavaş yavaş geleceği olan bir iş istiyorum orda burda çalışmaktan bıktım.
Eskişehir'de veya fazla büyük olmayan çevre illerde iş arıyorum.
askerlik durumum yok daha dogrusu muaf ım.
yok mu bursa'da eleman arayan iş yeri günceli :D
bu arada istanbul beylikdüzü ve çevresinde mekaniker olarak çalışmak üzere iş arıyorum. 4-5 senelik tecrübem var.
millet selam,,, bilgi işlem elemanı aranıyor,,,
m koy civarında işyeri,,,
kısaca iş tanımı;
baglı bulunan diger firmalarımızın sisteminin (network-bilgi işlem) devamlılığını saglamak.
net bilgi isteyenler arayabilirler...
tşk
Rıdvan...
0533 633 19 41
sanırım bende yılbasından sonra ıs arayıslarına baslıycam :(
izmirde zaten sıkıntızıca çalışabilirim.
ama istanbul yada başka bir şehir isteyebilirim denize kıyısı olan.
Gümrük müşavirliğinde çalışıyorum ama şu anda memnun sayılmam pek. Artık bana kattığı bişey yok çünkü. yılbaşından sonrada maaş durumuna göre farklı bir iş bakıcam sanırım.
bu arada bende 2 aydır işsizim ve çok sıkıldım bilgisayar programcılıgı okudum donanım,sistem kurulumu,az birazda network tecrübem bilgim var askerlik 2 yıl tecilli