Otomotiv tek. myo mezunuyum askerlik muaf 1 yıl mekanikçilik tecrübem var yetkili servislere başvurdum bekliyorum bende belki yardımcı olan çıkar..
Printable View
Otomotiv tek. myo mezunuyum askerlik muaf 1 yıl mekanikçilik tecrübem var yetkili servislere başvurdum bekliyorum bende belki yardımcı olan çıkar..
Arkadaşlar selamlar;
Bostancı oto sanayi sitesinde yedekparça cı'da çalışabilecek ön muhasebe,tercihen mikro programından anlayan,askerlik sorunu olmayan, ehliyetli olan,uzun süreli çalışabilecek,öğrenmeye acık genç çalışma arkadaşı aranıyor,ilgili arkadaşlar özelden ulaşabilir...
Bende is ariyorum
antalyada akdeniz unide ikinci ogretim ogrencisiyim saat 5 30 da bssliyor dersim bu saate kadar is ariyorum
elektronik haberlesme mezunuyum
2 yıllık ithalat-ihracat mezunuyum istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum yardımcı olunursanız sevinirim
İyi günler;
Üniversite hayatında ve mezun olduktan sonra çeşitli işletmelerde çalıştım. İnsan ilişkilerim iyidir. Yanında çaıştğım insanlar herzaman memnun kalmıştır. Tembel bir insan değilim. İşlerden ayrılma sebebim maddi ve geleçek açısından yeterli gelmedikleri için.
Şu an otomotiv frimasında çalışıyorum. Hem müşteri şikayetleriyle ilgileniyorum , yedek parça temini ve stok durumuna bakıyorum ve kalfalık yapıyorum. Office programları kullanabilirim . Hızlı öğrenen birisiyim.
Kocatepe üniversitesi önlisans Otomotiv teknolojileri mezunuyum. Anadolu üniversitesi Lisans İşletme mezunuyum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşin özü şudur ki senelerdir çalışıyorum el kısa donla gezerken çalışıyordum , üniversitede fink atarken çalışıyordum , bitirdim hala çalışıyorum. Girdiğim hiç bir işletmeye zararım olmamıştır tembel miskin bir insan değilim. İyi bir iş bulup iş konusunu kapatmak istiyorum. Memleket önemli değil hayat düzenimi değiştirip taşınabilirim tekrar bir hayat kurabilirim. Saha elemanı olarak çalışabilirim , otomotiv alanında teknik ve satış anlamında herşeyi yapabilirim.
çalışırım eren bey yeterki doğru düzgün iş olsun .
arkadaslar ıyı gunler ıstanbul aydın unıv ıngılızce cevırmenlık mezunuyum 25 yasındayım maltepede oturuyorum suan bı 1 senedır bı otelde resepsıyonluk yapmaktayım daha ıyı karıyer yapabılecegım bı ıs arıyorum defalarca thy ye basvurmus bırı olarak
Selam herkese. Kadıköy Rıhtım'da otel sahibiyim, gece resepsiyon görevlisi arıyorum. Akşam 8 gibi gelecek sabah 9 civarı çıkacak. Gece uyuması serbest resepsiyonda, açılır koltuk var. Gayet arkadaş canlısı 2 ortağız genç adamlarız zaten, halden anlarız rahat bir çalışma ortamımız var. silwerhooks53 kardeş istersen aklında bulunsun en azından aklında ki işi bulana dek çalışabilirsin.
cok tesekkur ederım aklımda bulunduracagım ıstersenız arkadas cevremden yardımcı olabılırım sıze ben daha cok thy yollarını kovalamaktayım ama malesef gunumuzde bıyerde tanıdıgın olmadan bellı baslı fırmalara gırmek zor
Bir konuda da ben bilgi almak istiyorum izniniz ile. 2015 Ağustos'da özel bir üniversitenin (adını söylemek istemiyorum) Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim.
Fakat nasıl bitirdim ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Donanımsız hocalar ve işe yaramaz eğitim yapısı ile açıkçası kendime pek fazla birşey katamadan mühendislik diplomasını aldık.
Fakat şimdi şu aşamadan sonra iş konusunda tıkandım abi ben , tecrübesiz zaten eleman alımı yok gibi belirttiğim gibi donanımım da fazla yok , İngilizcem de perfect seviye de değil.
Yani iş bulma sitelerinden sağa sola boş yere cv atmaktan başka birşey yapamadık henüz ve açıkçası artık canımda sıkıldı düzen müzen de kalmadı. (mesajı gece 02.25'de yazıyorum )
Şu aşamada nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bana bir yol gösterseniz fikrinizi belirtseniz çok sevinirim.
Mümkün olduğunca kısa öz aktarmaya çalıştım durumumu gerçekten tavsiyeleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim.
Fazla mı belli ettim acaba ? :D
Bu arada adından dahi söz etmek istediğin bu üniversiteyi niye okudun diye takılanlar olursa iyi bir burs kazanarak buraya giriş yaptım fakat aklımda hep bir üniversiteyi değiştirme planı mevcuttu.Bahsettiğim kalitesiz hocalar kafalarına göre ders anlatırken ben üniversite hazırlık testleri ile haşır neşirdim.Ama gel gelelim ki bu çalışmalarla ben hedef puanı maalesef yine yakalayamadım ve okulda ki dersleri de 2. sene sistem 4 adet alttan ders ekleyince hiç sallamadığımı farkettim.YGS'yi tekrarlasam da puanlar daha da kötüye gitti ve tamamen okula yöneldim neyse ki sene uzatmadan bitirebildim.Bazı arkadaşlar dayılar,amcalar vasıtası ile bi yerlere girdiler ama öyle bir artıya sahip değilim.Şimdi geçen yine YGS başvurusu yaptım ve buradan şu durumda acaba ne tür bir yol izlemem gerektiği hakkında bişeyler söylense cidden tatlı olucak bakalım .
Bende orada okudum da oradan biliyorum. Okulunu kötüleyen tek öğrenciler biz İAÜ öğrencileriyiz galiba :) Bizim okulu memlekete çok benzetiyorum. Aşırı bir şekilde bina dikiyor Mustafa Hoca, Tıp bile açılacak kendisinin dediğine göre de memleketin en iyi vakıf ünisi yapacak ama önüne gelene %50 burs verirse; Sefaköy, Yenibosna, B.evler, Avcılar apaçileri ve kezbanları okula doldurdukça oradan hiç bir öğrenci çıkmaz istisnalar hariç. Okulun yarısından fazlası kendini zengin sanan ama okula cebinde para olmadan gelen tipler. Maddi durumu kötü olanları ezmiyorum yanlış anlaşılmasın, yeri geldi bizde aç kaldık, yeri geldi localara büyük paralar da bıraktık ama kendi ekmeğimizi kazanıyorduk. Ama İAÜ farklı bir yer okumaya gelen birisini bile ( örn; Ben ) baştan çıkartıyor ortamı ve diplomanı alsan bile işe girecek vasıflara ulaşamıyorsun.
Abartmıyorum okuldan mezun en az 100 kişi tanıyorum ve zamanında baya popiydik okulda 3-4 kişiden fazlası okuduğu bölümle ilgili mesleğe sahip oldu. Onlar da bir kaç sene bedelsiz staj yaptılarda şimdi asgari ücret kazanıyorlar.
Bu yazdığımı da İAÜ yazan herkes okumalı bence, bizim okula gideceklerine bir sene daha denesinler şanslarını çünkü gerçekten eğitimi berbat ve kalite yerlerde. Çünkü okulun Türkiye'nin ufak bir ili kadar öğrenci sayısı var. O kalabalıkta öğrenim verilemez.
aydından ben kaydımı sildirdim paramı senemi yaktım :) , şimdi kültürdeyim zor ama bambaşka dünyalar :D
Hiç olmazsa bir yere stajyer olarak girmeyi denesen? Şirketler sever öyle durumları, asgari maaş alırsın ama en azından hem tecrübe kazanırsın mülakatlarda anlatacak birşeyin olur, hem çalışıyorken iş arama daha farklı olur. Orada kendini gösterirsin tam zamanlı bir pozisyona geçebilirsin, birileriyle tanışmaya bak sürekli durumunu bunaltmadan anlatarak farklı yerlere geçiş sağlayabilirsin.
Network çok önemli iş bulma konusunda, ünideyken sağlayamadıysan en basitinden bir şekilde stajla iş ortamına girip oradan çevre sağlamaya bak.