Ümraniye .
Printable View
Sevgili ahali iş arıyorum. Haftasonları 2 tam gün çalışabilirim. Çok fazla maaş beklentim yok. Endüstri müh öğrencisiyim. Çoğu işi yaparım.
Src4+ psikoteknik belgeli şöför ihtiyacı olan varsa yazsın.
Paketleme elemanı arıyoruz 1-2 gündür. Asgari ücret ile çalışacak. Düşünen varsa ö.m atabilir. Yer : İzmir
Car Care sektöründe tecrübesi olan kişiler benimle irtibata geçebilirler.
[QUOTE=grkm;8055326]Car Care sektöründe tecrübesi olan kişiler benimle irtibata geçebilirler.[/QUOTE
boxunuz dolmuş :D
merhaba;
part-time yada akşamları ek iş arayan arkadaş belki sizlere yardımcı olur.
istanbul avrupa yakasında yerinde servis için (bilgisayar format-yazılım kurma-mail kurma-printer tanımlama vs) part time yada akşamları çalışacak arkadaşlar aranıyor.
0549 44beş seksen seksen Bülent.
mecidiyeköyden Rıdvan vasıtası ile arıyorum derseniz yardımcı olcaktır.
hadi hayırlısı inş..
RIDVAN :icon_tup:
İzmir/Karşıyaka taraflarında pastahanede part-time çalışacak garson aranıyor.
izmirde iş arıyoruz kardeşime dili var uluslararası ilişkiler bitirdi
hatırlatma yapalım..
merhaba;
part-time yada akşamları ek iş arayan arkadaş belki sizlere yardımcı olur.
istanbul avrupa yakasında yerinde servis için (bilgisayar format-yazılım kurma-mail kurma-printer tanımlama vs) part time yada akşamları çalışacak arkadaşlar aranıyor.
0549 44beş seksen seksen Bülent.
mecidiyeköyden Rıdvan vasıtası ile arıyorum derseniz yardımcı olcaktır.
hadi hayırlısı inş..
RIDVAN
İstanbul İkitelli O.S.B de makina imalatı yapıyoruz,
Tercihen Mikro programını bilen, ön muhasebe tutucak, telefonlara bakıcak genç bir arkadaş arıyoruz.
İletişim : 0546 845 44 44 Cihan.
İş yerimde çalışmak üzere;
Ön muhasebeden anlayan
Netsis ve office programlarına hakim
Tercihen İngilizce bilen (Rusça ya da Fransızca'da olur)
Üniversite 4 yıllık bölüm mezunu (maden yedek parçası üretiyoruz. TR'nin her bölgesi ve Kazakistan Gürcistan gibi ülkelerde ayrıca Afrika kıtasında müşteriler var. İnşaat makine maden ve ihracat için ilgili bölümler olabilir.)
Tercihen askerliğini yapmış
Gerekirse atlayıp Transite malzemeyi bırakabilecek yani ehliyeti olan ve aktif araç kullanan src ve psikotekniği olan birini arıyorum. Maaş asgari+yol+yemek. İşi TR'de toplasan 20 kişi yaptığından öğrendikten sonra pazarlama olarakta çalışabilir başvuracak kişi + prim ile. Maaş olarak önü açık. Sabırlı olması yeter.
Fazla bir iş yükü yoktur. Günde kesilen 5-6 tane fatura maksimum. 1 kerede belki malzeme götürülüyor.
Pm ile numara ve mail adresi gönderirseniz iletişime geçeriz.
İzmir/Bornova
Yabancı dil bilen ve 4 yıllık mezun arayip asgari ücret mi teklif ediyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış okudum
Vay halimize
Azcık insaflı olun. Yani kimseyi eleştirmek haddim değil fakat yabancı dil , 4 yıllık mezuniyet , src ve psikotekniğim olucak ve asgari ücret teklif edecekler gider limon satarım daha iyi.
Primin oranı da önemli; benim arkadaşımda belirttiğiniz niteliklerde 1350 maaş+prim olarak çalışıyor (yol yemek vs) maaşı prim ile birlikte 2.250 vs geliyor
Cesmedeyım ıs arıyorum,