2.5 senedir bir calişani aynen bu hamleyle tazminatsiz şekilde bi şekilde istifa ettirerek cikardilar.bi suru mazert.bnmde için son nokta bu oldu.
Printable View
Sabırlı olmakta fayda var istifa ettiğinizde işkurdan işsizlik ödeneğide alamazsınız.
Dediğim gibi birçok arkadaş çok yoruluyor gergin ortamda çalışıyor ve huzursuz.
İş bulmadan ne olursa olsun işinizi bırakmayın. İşveren tarafından çıkarılırsanız bile kesinlikle imzaladığınız kağıtlara dikkat edin.
bende adanadayım, iş arıyorum. çukurova işletme mezunuyum. askerliğimide yaptım. geçen mayısta geldim. telefonum bile neredeyse çalmıyor iş için. bende iş arıyorum :(
bende arıyorum akü, baba ile çalışmak çok zor kafayı yedirtecek bana bigün
aynen katılıyorum bende 6 aydır arıyorum son 2 aydır çok yoğun arıyorum ama hep fos
otomotiv 2009 myo mezunuyum
e sınıfı ehliyetim var
askerlikten muafım
office 2007
ve daha var ama eleman begendiremiyoruz millete makine mühendisi olacak ama 850 tl çalışacak istiyorlar. yakında çıplakta uzan derler :D :D
bende iş arıyorum 1 aydır işsizim.
1 yıl alce trafoda trafo test yaptım (stajer)
1 yıl Pendik Alper otoda motor mekanik olarak calıstım.
1 yıl Altınlale kuyumculukta kasiyer tezgahtar olarak calıstım.
lise elektrik
üni otomotiv mezunuyum.
acık öğretim işletme okuyorum.
3 yıl tecilliyim.
Pendikte oturuyorum.
su an ne iş olsa yaparım modundayım :)
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim.:(
arkadaşlar işinizi ayarlamadan kesinlikle çalıştığınız yeri bırakmayın.valla 2 yıldır zam yapmıyolar çıkarıcaklar korkusundan sesimizi çıkaramıyoruz.şimdi iş bulmak çok zor
Lojistik okumayı düşünüyorum da, yanlış iş mi yapmış olurum acaba:confused:
ben de denizlide okuyorum akşamcıyım şöförlükle alakalı bi iş olursa ya da doru düzgn bi iş olursa ben de denizlide yapabilirm
Bu hızla daha da devam ederse tekrar öss ye girip tıp fakültesi yazıp kendimi sağlama almayı düşünmüyor değilim
Yazmıştım zamanında hatırlıyorum mak.müh. tercih etme diye...
tıp okuma makine müh. iyidir merak etme çalışacak yer bulursun hep böyle gitmez...
Evetttt bugun itibariyle işşizim :D
sonucta bu olayla biraz cevreylede alakali
o yuzden duyan bilen gore iş ariyorm :)
hayırdır yavrım ne oldu ?