malesfiki güncel beyler tanidigi olan varmi ? ilgileneblicek daha dogrusu
araba satiş showroom vs.
artk aklima başka bişy gelmiyor konuyu guncellekemkten başka sitedekiler kusura bakmasn
Printable View
Barış sen bilgisayardan anlıyodun dimi satışcıydın?
bence şirketlere gidip tek tek kendi cv formlarını doldurup bırakın yanınızda pro bir cv nizde olsun sizin hazırladığınız ikisini iliştirip o şekilde bırakın ik larına. düzgün hiçbir firma o cvleri es geçmez bunu asla unutmayın uygun pozisyonlardaiseniz kesinlikle olumlu vyea olumsuz geçse bile sizi çağırılar. buda kendini gerçek ve real karşı tarafa anlatma olanığı tanımlar. ben iş ararken uygulamıştım bunu ve baya işe yaramıştı.
bizim insan kaynakları müdüresi de pek boş değil o da yemez :)
http://www.tav.jobs/form_tr_1.2.asp?...cation=GEORGIA
http://www.doco.com/turkey/index_jobs_turkey.htm
havalimanında TGS die bir firma var orasıda sürekli personel alıyor, birde orayı ziyaret et,
bence havalimanına bir gününü ayır tüm firmaları dolaş, ama takım elbise ve saç sakal düzgün traş ol arkadaşım,
okumuş insan kıla tüye takmaz ama kapısında bekleyen sekreteri yada güvenlik görevlisi keçi sakalada uzun saçada küpeyede takar onları geçemedikten sonra sakalında küpeninde bir anlamıda yok zaten.
işe alınmanda yardımcı olamam ama ramazan sonrasında gelirsen öglen yemegi ısmarlarım. referansta yazabilirsin beni 10 yıldır oralardayım ;)
işsizligi askerden geldigimde 2 sene boyunca tattım, para sıkıntısı yoktu ama babama senin oglan ne iş yapıyor diye soruldumu yıkılıyordum, allah yardımcın olsun.
dip not: ilk girişte asgari ücret +ssk+yemektir. 3 ay 5 ay yada 1 sene sonra degişir hepsi senin çalışmana dürüstlüğüne baglıdır diyecem ama yalan :) yalakalığına baglı, sabah yarım saat önce geleceksin, akşamda en son çıkacaksın, yemegini yarım saate yiyip işinin başına döneceksin. bakınız ben :)
vallah arkadaşlar bu konu ılgılı bende bır zaman once konu acmıstım.hatırlayanlarınız olur belkı.ben ıstanbuldan umıde kestım antalyada ıs buldum ay sonu gıdıyorum hayırlısı ıle.istanbul bıtmıs abı bıtmıs yalana baglamıs.torpılın varsa yuzuyor bır yerlerı vuruyorsun yoksa balıkcı teknesı gıbı sezonu beklıyorsun.
electro worldten ayrildiktan sora iş bulamadm bi sure ve taşaron firmada gecici bi iş cikti 3 aylk ona gireym dedim hatta işin son 15gunu fln sabiha gokcendeym suan ortamala 3 aydir calişyorz orda.TGS diye birşey 1 ay once yokken 1 ay içinde acaip bi yapilanma yaptilar aprondan şutaltina vs. vs. heryerdeler.havalimaninda ilk bi sure gozlemledm nasildir fln die direk leyla gidi atlamak istemedm envanter demirbaş projesi oldugu için heryeri gezdm defalarca bi ucagin içine girmedgm kaldi.Son 10gundur insanlarla iş hakknda konusmaya başladm oranin bilgi işlem şefiyle gorustum acikcasi pek olumlu degildi he beni cok aşan bi işmiydi degildi sadece kullanilan sistemleri ogrenmem gerekecekti 1-2ay yani pc muhendisi olsanda helpdesk tarafinda yapilacak iş ayni neyse o bolumde kadro olmadigi soylediler vs. tabi 2aydir ortada gezen elemanlar için nie ugraşssn şef.insan kaynaklariina direk elden cv verdm odalarnda bulundugu zmn.daha sora en son tgs geldi cok kişi aldilar yemekhane boşken dolar oldu öle bi cogaldilar :) havalimaninda uzun suredir bulunan bir kişiye daniştm nasil yaklassam daha iyi olur bu adamlara direk cv mi birakalm nettenmi başvuralm die adamin cvpi falanca yerde tanidign varmi dedi yok dedim gulumsedi o zmnda kafamda farkli carklarini oturtmuslar durumu olustu bilmiyorm ne kdr dogrudur ve cv bile vermedm belki olesine hafta içi birakarm ofislerine.
Havalimani şartlar ve ortam olarak guzel tabiki calişilcak bi yer konuma gore.ama birazda kismet ramp calişmak zor.en kotu ihtimal trafik için belki gorusurm daha sora tekrardan ama onlarda 24 saatlik gun dilimi içinde 8ayri vardiya donuyorlar o biraz zor.
Ayrica tesekkur ederm ilgilendignz için isg de iseniz ben daha 10gun oralardaym tanişmak isterm :)
showroom araba satişi nasildir arkdaslar aramizda bu işi yapanlar illaki vardir hangi firmalar iyidir vs. kazanc durumu nasildir birde işe girmek zormudur daha once bu işte tecrubesi olmayanlari için :)
bende 4 senedır
burgerkıngde calısıorm
askerlık durumum yok
cürük raporu werıldı bundan 5 sene evvel kanser tedavisi göruordum
elım elektronıge cok yatkın
bılgısayar deneyımım war program orenırırm cabuk
Barış araba satışı için öğrenim durumundan çok,
izlenim önemli duruşun,uslubun vs... Bi ara bende niyetlenmistim. Tanidigin arkadasin varsa musait oldugunda sansini dene dilersen
güncel araki bulasin
2 aydır bakıyorumda abuk sabuk işler 600 lira verip adamın canını çıkarmak istiyorlar diploma almadan baya bi zor bulcaz herhalde
Gerçekten İstanbulda yaşayıp o kadar firma,fabrika,mağaza olmasına rağmen torpil yada referans olmadan olmuyor Otomotiv bölümünü bitirdim Renault Bağdatlılar Yetkili Serviste Stajımı yaptım servislere cv mi bıraktım , kariyer.net başvurular yaptım ama yok yok ....
Araç kabul,danışman,2.el ekspertiz,Satış danışmanı departmanlarında iş arıyorum...
Barış İş Bankası çağrı merkezi alım sınavı var bi bak istersen kardeşim ;)
http://www.isbank.com.tr/content/TR/...i-680-241.aspx
Bi sene sora tekrar iş araniyor günceli :D
hahahah :D
bende arıyorum walla ama yok :/
anadolu teknik lisesi bilgisayar programcılığı
Kocaeli üni. bilgisayar programcılığı ( önlisans bitti alttan derslerimi verdikden sonra lisans tamamlamaya geçicem :)
askerlik baya bi süre yok :) tanıyan bilen varsa İstanbul Kocaeli Düzce iş arıyorum :)
yarın itibariyle çalıştığım muhasebe bürosundan ayılıcam yani işsizler kervanına katılıcam :(
Bende İşsizlerin Arasına Giriyim Dedim Okul bitti
Bayrampaşa Ticaret meslek Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe
Kırklareli Üniversitesi Maliye Bölümü (fakat Daha Bitmedi )
Acık Üniversiteden İktisat Devam Ediyor Referanslarda Saglam fakat 3-4 Ayrıdr İşsizim
Bende arıyorum.
lise elektrik mezunu 2 yıllık üni otomotiv halen aof 3. sınıf işletme okuyorum
1 sene kuyumcu
1 sene tuv geçmişim var
yarısmacı arkadaslara basarılar :D
ben kariyer.net ten buldum 9 ay bekledim tabi çok memnun olmasakta daha iyisini bulana kadar elimizde ki en iyisi aklımızda olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu .
işşizler kulubu +1 :)
otomotivde servisçilikten ziyade satış kanadını daha çok öneririm ki teknik bilgi ve daha önceki yazdığın iş tecrübelerine dayanarak her iki departmanıda çok rahat götürürsün..
üç sene İzmir'de servis danısmanlığı yaptım sinir stress sahibi olmak ıstemiyorsan bence satışı düşün servise hiç bulaşma...Pendikte ikamet ediyormuşsun ama borusanda üniversiteden çok samimi bi arkadaşım çalışıyor eleman ihtiyaçlarını sorucam senin için
Güncel iş iş işi işişşşş şşiişş :D
Not : Konu alakasiz veya gereksiz olarak görülüyorsa silinebilir.
Sen ayrıldın mı işten daha iyi sartlarda bir işmi arıyorsun
:) Ayrilmadim ama çok düşük imkanlarla çalışmaktan sıkıldım
bende arıyorum iş şuan çalışıyorum biryerde ama öldürüyolar beni pestil oldum bir ayda birde ramazan ramazan çok zor oluyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
AH be kardesım electro worldden cıkılırmı ya bende 1,5 senedır electro worlddeyım heryerde sana kostek olucak ınsan var ama benden sana soylemesı tabı yonetıcıler falan ıyı degılse orası bıraz cekılmez hal alıyor ama temelde cok rahat ve hedeflerın olmasıyla great 3 ısen 1400 u devırıyorsun ben ısımı sevıyorum zorakı degıl ama kımseyle ısım olmuyor ısımı yapıyorum gıdıyorum evıme gecen saturne gıttım ıs gorusmesı ıcın ızmır gazıemırde magaza acıcaklarmıs egerk ben takım lıderı olarak basvurdum kabul gorurse sende gel evlı degılse takılırız:D aksam sahıl kordon boyu vs :D arac satıs olayına gelınce o ıste tecburbe meselesı degıl ınan bana egerkı bızım kadar araba sevdası degılse karsımızdakıde yılların pek bır onemı yok bırde satıs olarak yılların verdıgı tecrube ıle olay bırlesınce yaparsın ama kurumsal fırmalar bıraz daha ıse alımda katı o yuzden kendını ınsan kaynaklarına ıyı pazarlaman lazım en azından cv'nde belırtmek ıcın chery bıle olsa gır bıraz calıs sonrası zaten gelır hayırlısıı olur ıns
Ben artik magazacilik yapmak istemiyorum.Ben great 2 olarak başladm ole dvm etmiştm 3 için konustugmzda askerligi bahane etmekteydiler :)Bişy lgzm olupta herhangi magazaya girince bile geriliyorum.Bana yetti 3 seneye yakin deneyim magazada :) Son ihtimalimdir işşiz kalirsam son cagrem olur başka bişy olmaz.
Cokta işşiz kalmiş arkadaş var bi o kdrda memnun olmayan vardir eminim :) allah herkeze hayirlisi nasip etsin :)
suan benım magazamda ıhtıyacım yok ama zaman zaman lazım olabılıyor elektronık marketlerde satısta calısmak ısteyen olursa cv alabılırım ben yardımcı olmaya calısırım
Onur anadolu yakası yardımcı olabilirmisn