güncel araki bulasin
Printable View
güncel araki bulasin
2 aydır bakıyorumda abuk sabuk işler 600 lira verip adamın canını çıkarmak istiyorlar diploma almadan baya bi zor bulcaz herhalde
Gerçekten İstanbulda yaşayıp o kadar firma,fabrika,mağaza olmasına rağmen torpil yada referans olmadan olmuyor Otomotiv bölümünü bitirdim Renault Bağdatlılar Yetkili Serviste Stajımı yaptım servislere cv mi bıraktım , kariyer.net başvurular yaptım ama yok yok ....
Araç kabul,danışman,2.el ekspertiz,Satış danışmanı departmanlarında iş arıyorum...
Barış İş Bankası çağrı merkezi alım sınavı var bi bak istersen kardeşim ;)
http://www.isbank.com.tr/content/TR/...i-680-241.aspx
Bi sene sora tekrar iş araniyor günceli :D
hahahah :D
bende arıyorum walla ama yok :/
anadolu teknik lisesi bilgisayar programcılığı
Kocaeli üni. bilgisayar programcılığı ( önlisans bitti alttan derslerimi verdikden sonra lisans tamamlamaya geçicem :)
askerlik baya bi süre yok :) tanıyan bilen varsa İstanbul Kocaeli Düzce iş arıyorum :)
yarın itibariyle çalıştığım muhasebe bürosundan ayılıcam yani işsizler kervanına katılıcam :(
Bende İşsizlerin Arasına Giriyim Dedim Okul bitti
Bayrampaşa Ticaret meslek Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe
Kırklareli Üniversitesi Maliye Bölümü (fakat Daha Bitmedi )
Acık Üniversiteden İktisat Devam Ediyor Referanslarda Saglam fakat 3-4 Ayrıdr İşsizim
Bende arıyorum.
lise elektrik mezunu 2 yıllık üni otomotiv halen aof 3. sınıf işletme okuyorum
1 sene kuyumcu
1 sene tuv geçmişim var
yarısmacı arkadaslara basarılar :D
ben kariyer.net ten buldum 9 ay bekledim tabi çok memnun olmasakta daha iyisini bulana kadar elimizde ki en iyisi aklımızda olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu .
işşizler kulubu +1 :)
otomotivde servisçilikten ziyade satış kanadını daha çok öneririm ki teknik bilgi ve daha önceki yazdığın iş tecrübelerine dayanarak her iki departmanıda çok rahat götürürsün..
üç sene İzmir'de servis danısmanlığı yaptım sinir stress sahibi olmak ıstemiyorsan bence satışı düşün servise hiç bulaşma...Pendikte ikamet ediyormuşsun ama borusanda üniversiteden çok samimi bi arkadaşım çalışıyor eleman ihtiyaçlarını sorucam senin için
Güncel iş iş işi işişşşş şşiişş :D
Not : Konu alakasiz veya gereksiz olarak görülüyorsa silinebilir.
Sen ayrıldın mı işten daha iyi sartlarda bir işmi arıyorsun
:) Ayrilmadim ama çok düşük imkanlarla çalışmaktan sıkıldım
bende arıyorum iş şuan çalışıyorum biryerde ama öldürüyolar beni pestil oldum bir ayda birde ramazan ramazan çok zor oluyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.