TL535 Nickli Üyeden Alıntı
AH be kardesım electro worldden cıkılırmı ya bende 1,5 senedır electro worlddeyım heryerde sana kostek olucak ınsan var ama benden sana soylemesı tabı yonetıcıler falan ıyı degılse orası bıraz cekılmez hal alıyor ama temelde cok rahat ve hedeflerın olmasıyla great 3 ısen 1400 u devırıyorsun ben ısımı sevıyorum zorakı degıl ama kımseyle ısım olmuyor ısımı yapıyorum gıdıyorum evıme gecen saturne gıttım ıs gorusmesı ıcın ızmır gazıemırde magaza acıcaklarmıs egerk ben takım lıderı olarak basvurdum kabul gorurse sende gel evlı degılse takılırız:D aksam sahıl kordon boyu vs :D arac satıs olayına gelınce o ıste tecburbe meselesı degıl ınan bana egerkı bızım kadar araba sevdası degılse karsımızdakıde yılların pek bır onemı yok bırde satıs olarak yılların verdıgı tecrube ıle olay bırlesınce yaparsın ama kurumsal fırmalar bıraz daha ıse alımda katı o yuzden kendını ınsan kaynaklarına ıyı pazarlaman lazım en azından cv'nde belırtmek ıcın chery bıle olsa gır bıraz calıs sonrası zaten gelır hayırlısıı olur ıns