20 bin lira kredi ceksek, ne is yapılır? :D
Yıkama dısında aklıma bisey gelmiyor, araba alıp kiraya falan mı versek?
Printable View
20 bin lira kredi ceksek, ne is yapılır? :D
Yıkama dısında aklıma bisey gelmiyor, araba alıp kiraya falan mı versek?
bi yer kiralanıp paintball olabilir diye düşünüyorum yada paintball olayına ben çok takıldım:D
bende askere gidene kadar bi iş bulsam cok iyi olcak.. aslında staj gibi bişeyede rağzıyım
Güncelling :D
job job job :D
aha...hayırlı olsun yine hortladı bu konu
Güncellinggggggggg :D
istifama 3 kala günceli :)
araç kıralama işine giteceksen bıldıgın tanıdıgın bırısıyle yap..yoksa para kazanmayı bırak uzerıne para bıle odersın..
not:tecrubeye ıstınaden yazdım..
istanbulda anadolu yakasında yarı zamanlı pc-elektronik satış v.s pc amatör toplama v.s konularında tüm ilanlara açığım. :)
gerek kalmadı edit..
hayırdır barış neden ayrılıyorsun?
Barış hakkaten senin sıkıntın ne :D don degistirir gibi iş değiştiriyon aga :D
Bi güncelde benden olsun. İzmirde 2015 e kadar tecil. Dıs Ticaret Myo Mezunu. AÖF 3.sınıf öğrencisi. yaş 24 184 boy 84 kg. daha ne olsun. Sıkcak taş arıyorum bulamıyorum :(
Sanırım aranızda kariyer den iş bulanlaran biriyim cok zor oldu 4-5 ay bekledim ama buldum sonunda iş cagrı merkezinde calışıyorum. :)
Bir güncel desek. Diğer konuyu bulamadığım için buraya yazıyorum.
Uluslararası lojistik myo mezunuyum. Şuan çalışıyorum fakat hiç memnun değilim işimden :(
kariyerden bende iş bulmuştum pfhizer de ilaç mümessili olucaktım mulakattan geçtik filan eğitime çağırdılar fakat bana avcılar bölgesi demişlerdi daha sonra kçekmece firüzköy avcılar oldu ulaşımda maaşın içinde olunca dedim yuok :D