Bende Bursa'da ikamet etmekteyim ve 2 hafta once iş yerimden karsılıklı anlasarak ayrıldım. Daha önceleri Cnc operatörlüğü yapıyordum fakat son 5.5 senedir Tır otobüs havalı koltuk sistemleri üzerine olan bi firmada calıstım. Aslında gönlümden gecen seri üretim istemiyorum artık cünki yıllarını versende ilerleyip gelişecek hic bişi yok bu yüzen seri üretimi pek düşünmüyorum.
Farklı sektörlerde olabilir tabi bunların yanında.Evli ve bi cocuk babası olunca sorumluluklar daha bi farklı oluyor ve bazen secim sansı kalmıyor.
Mezuniyet olaraktan üniversite olmasada hem Bursa Cumhuriyet Lisesi-Sayısal bilimler mezunu
ayrıca Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi - Makine bölümü mezunuyum.
Selamlar,
Çalıştığım yerden memnunum aslında ,benim aradığım ek işişten kalan zamanlarda ucuza web sitesi yapıyorum,hosting ve sunucu optimizasyonları ile ilgileniyorum, genelde linux , ucuza web sitesi yaptırmak isteyen veya hosting ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim. ilgilenen olursa iletişime geçebilir.
Ayrıca İzmir'de gece işi gibi bi iş olarak ne yapılabilir, ek gelir açısından?
Çatalca daki lojistik depomuza ( 02126519727 ) ve Silivri deki duvar kağıdı üretim tesisimize (02127165019 ) ( mümkünse baskı ile alakalı daha önce az da olsa tecrübesi olan ) çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar belirttiğim numaralardan ulaşabilirler.
2 aydır iş arıyorum piyasa çok kötü 10 senelik satış üzerine deneyimim var.apple,opel gibi firmalarda çalıştım hala iş bulamıyorum![]()
merhaba ist. anadolu tasarım yada projelendirme üzerine iş arıyorum daha önce fatih projesinde ince akım üzerine işler yaptım proje ve tasarım üzerine autocad, 3ds max+vray biraz photoshop cs5 ve revit architecture biliyorum.Office Programlarını iyi derece de kullanabiliyorum.Bu programları kurslara giderek ve sertifika alarak tamamladım.Açık üniversite iktisat okuyorum 1. sınıftayım anadolu yakası iş arıyorum ehliyetim var 3 senelik aktif araç kullanıyorum ve seyahat engelim yok.Anadolu yakası pendik de oturuyorum.Diğer iş arıyan arkadaşlara da en yakın zamanda iş bulmalarını temenni ediyorum.
Sen ne diyosun adamlar başvurduğun ilana dönüp bakmıyor bile ilan açıp kaçıyorlar. Bir firmaya başvurdum arkadaşım da çalışıyor. Adamların ilan açtığı pozisyonda zaten çalışan biri varmış. Üstüne üstük adam işinde iyi sevilen ve işten ayrılma durumu olmayan biriymiş. Düşünün artık durumu.
çok fazla marka gizli ilan var , genelde çalışan kişi işten çıkarılıp yerine alıncak eleman olduğunda bu şekilde veriyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar bende part time iş arıyorum cuma , cumartesi , pazar , pazartesi günleri boşum makine mühendisliği öğrencisiyim sektörle alakalı veya alakasız harçlığımı çıkarabileceğim bir iş bulmam gerekli.
Gelecek Kasım ayında Allah nasip ederse düğün yapıcam, destek olması açısından hafta sonları taksi ya da B sınıfı ehliyetin kullanabileceği minibüse çıkabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)