User Tag List

Sayfa 23/26 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
489 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: İş araniyor

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek çok ağır bir iş. Üstelik işi öğrendiği zaman pazarlamacı olarak çalışacağı ve prim alacağıda yazıyor. 50.000TL'lik satış yapsa mesela %4 primle maaşı 3300TL'ye gelir. Arttırmak kendi elinde. Ama sizde haklısınız şartlar çok ağır maaş çok düşük gerçekten. Ama elimden gelen bu. Gerçekten çok acımasız bir iş verenim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azcık insaflı olun. Yani kimseyi eleştirmek haddim değil fakat yabancı dil , 4 yıllık mezuniyet , src ve psikotekniğim olucak ve asgari ücret teklif edecekler gider limon satarım daha iyi.
    Durum böyleyse eleştirmek haddine bence. Şu sıralar ben de iş arıyorum, kurumlsal olmayan ufak biryere girersen durum aynı böyle. Millet elemen değil eşşek arıyor eşşek. Yakında maaşı da kesip sadece ot verecekler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek çok ağır bir iş. Üstelik işi öğrendiği zaman pazarlamacı olarak çalışacağı ve prim alacağıda yazıyor. 50.000TL'lik satış yapsa mesela %4 primle maaşı 3300TL'ye gelir. Arttırmak kendi elinde. Ama sizde haklısınız şartlar çok ağır maaş çok düşük gerçekten. Ama elimden gelen bu. Gerçekten çok acımasız bir iş verenim...
    O kadar çok niteliğe gerek yok o zaman ehliyet+src yeterli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok niteliğe gerek yok o zaman ehliyet+src yeterli.
    Güzel kardeşim işin sahibi sen misin ben miyim? Kimin işe ne şekilde alınacağı konusunda sana mı danışalım bundan sonra?

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir patron der ki ;eğer patron olacaksan vicdanını gidip tuvalete sıçı..ksın der,ayriyeten ben para verdikten sonra her türlü çalıştırıcak adam bulurum önemli olan parasız çalıştırıcak adam lazım, bana köle lazım der.

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir patron der ki ;eğer patron olacaksan vicdanını gidip tuvalete sıçı..ksın der,ayriyeten ben para verdikten sonra her türlü çalıştırıcak adam bulurum önemli olan parasız çalıştırıcak adam lazım, bana köle lazım der.
    bu arada kimse üstüne alınmasın bu söylediklerimi bu sözü çok sevdiğim patronum der, ayriyetten iş arıyorum inşaat mühendisiyim.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim işin sahibi sen misin ben miyim? Kimin işe ne şekilde alınacağı konusunda sana mı danışalım bundan sonra?

Güzel kardes arkadaş haklı yazdığında. Bütün işi o kadar ise sen az para verim vitrin güzel dursun diyorsun

Yazık garibanin teki gelir başlar o kadar okul , dil ama caliscagi zihniyet e bak
    Livestrong

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardes arkadaş haklı yazdığında. Bütün işi o kadar ise sen az para verim vitrin güzel dursun diyorsun

Yazık garibanin teki gelir başlar o kadar okul , dil ama caliscagi zihniyet e bak
    en güzel yorumlardan biri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o da 1 ay sonra daha iyi bir iş bulur gider. Sonra eleman dayanmıyor millet ne kadar tembel olur.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş yerimde çalışmak üzere;
    Ön muhasebeden anlayan
    Netsis ve office programlarına hakim
    Tercihen İngilizce bilen (Rusça ya da Fransızca'da olur)
    Üniversite 4 yıllık bölüm mezunu (maden yedek parçası üretiyoruz. TR'nin her bölgesi ve Kazakistan Gürcistan gibi ülkelerde ayrıca Afrika kıtasında müşteriler var. İnşaat makine maden ve ihracat için ilgili bölümler olabilir.)
    Tercihen askerliğini yapmış
    Gerekirse atlayıp Transite malzemeyi bırakabilecek yani ehliyeti olan ve aktif araç kullanan src ve psikotekniği olan birini arıyorum. Maaş asgari+yol+yemek. İşi TR'de toplasan 20 kişi yaptığından öğrendikten sonra pazarlama olarakta çalışabilir başvuracak kişi + prim ile. Maaş olarak önü açık. Sabırlı olması yeter.
    Fazla bir iş yükü yoktur. Günde kesilen 5-6 tane fatura maksimum. 1 kerede belki malzeme götürülüyor.
    Pm ile numara ve mail adresi gönderirseniz iletişime geçeriz.

İzmir/Bornova
    Primden kastınız nedir? Daha net yazarmısınız? Neyi baz alınacak maaşta. İzmirede taşınabilirim. İşe talip olanilirim.
    Pc de çok iyiim.
    İngilizce ve rusça mevcut
    Muhasebe mezunuyum.
    Aktif araç kullanıyorum.

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizce, Rusca ve Fransızca bilmeden, Üniversite mezunu olmayıp üstelik SRC sınavına girip kazanamadan arkadaşın verdiği maaşın 2 katından biraz daha fazlasını+ yol+yemek parası alıyorum üstelik şirket arabamı da altıma verdiler sağolsunlar. Ayrıca İşimin de çok artislik bir ünvanı var... Allah iş arayan herkese yardım etsin, özellikle üniversite mezunu olup 3 dil bilip SRC belgesine kadar olup da asgari ücrete muhtaç iş arayan kardeşlerime, abilerime..
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce, Rusca ve Fransızca bilmeden, Üniversite mezunu olmayıp üstelik SRC sınavına girip kazanamadan arkadaşın verdiği maaşın 2 katından biraz daha fazlasını+ yol+yemek parası alıyorum üstelik şirket arabamı da altıma verdiler sağolsunlar. Ayrıca İşimin de çok artislik bir ünvanı var... Allah iş arayan herkese yardım etsin, özellikle üniversite mezunu olup 3 dil bilip SRC belgesine kadar olup da asgari ücrete muhtaç iş arayan kardeşlerime, abilerime..
    Antalyada hangi şirkette yada sektordesin? Son olaylardan somra sıkıntı oldu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kimseyi zorla çalıştırıyorum. Okuduğunu kavrayamayan moron ariyorum diye yazmadim. Ilan ile ilgili değilsen konuyu piç etme. Başka insanlarda faydalansın.

Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o da 1 ay sonra daha iyi bir iş bulur gider. Sonra eleman dayanmıyor millet ne kadar tembel olur.
    İşi kurdugum günden itibaren sadece (2. Sene) 1 kişiyi ben işten çıkardım. Kendi ayrilan yok. Bir işyerinde çalışma kalitesi çalışan personelin devamlılığına bakilarak ölçülür. Tekrar okursanız köle aramadigimi işin geliştirilecek bir iş olduğunu fark edersiniz diye umuyorum.

3 dil bilsin diye kasmiyorum. 3 dilden birini bilmesi yeter. İşkembeden sallamayin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı dil bilip, üniversite mezunu olup, aktif araç kullanıp direk +3000 liradan işe başlayan kaç kişi sayabilirsiniz ?

nerdeyse her işe başlarken asgari ücretle başlanır istisnalar dışında. Burda iş verene yermeniz manasız. Adam kendisi diyo zaten pazarlamacı olarak yükselebilir diye. Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    asgari ucretle calisacak garsonlar araniyor.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)
    Banka da en düşük ücreti muhaberat, güvenlik, ve hizmetli ablalar alır bunların ücretleri şuanda asgari ucretten 120 TL fazla +120 TL yol + 14.80 gunluk yemek ücreti. Banka personeli ise daha farklıdır. Bireysel, KOBİ, veya gişe elemanı farklı ücretler alır ( kasa tazminatı, satış primleri vs fark ettirir ) ama asgari ücretle ise başlamazlar. Çalıştığım bankanın ücreti bunlar. Kuvey türk direk 1800 TL ile gişe elemanını ise başlatıyor. Bilgi vermek istedim
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banka da en düşük ücreti muhaberat, güvenlik, ve hizmetli ablalar alır bunların ücretleri şuanda asgari ucretten 120 TL fazla +120 TL yol + 14.80 gunluk yemek ücreti. Banka personeli ise daha farklıdır. Bireysel, KOBİ, veya gişe elemanı farklı ücretler alır ( kasa tazminatı, satış primleri vs fark ettirir ) ama asgari ücretle ise başlamazlar. Çalıştığım bankanın ücreti bunlar. Kuvey türk direk 1800 TL ile gişe elemanını ise başlatıyor. Bilgi vermek istedim
    arkadaşım teb'te aktif satış elemanı. maaşını net bilmiyorum dediğiniz gibi olabilir ama asgari ücret dolaylarında. yemek+yol var tabiki
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer hor görmem diyen olursa satış temsilikleri çok güzel iş. TR'nin en çok satan cips markalarını satan şirkette(isim vermeyelim şimdi yakalamasınlar ) Satış Şefi olarak çalışıyordum bundan öncesinde; elemanlarımızı şirket kadrosuna almıyorduk, distiribütör firmayla anlaşıyorduk, arabalar elemanlar hepsi onlarda. ama yönetimi bendeydi. Biraz çift başlı durumu olsa da, asgari + prim şeklindeki sistemde çok güzel paralar kazanıyordu elemanlar. En kötüsü 1500 yapıyordu, 2.5-3 ortalama tutturup gidenler, ara ara yaptığımız yarışmalarda başı çekip ekstra gelir veya ödül kazananlar vs. Tabii tamamen sizin elinizde, asgari düzenini aylarca bozamayan da vardı, elemanda biten bir iş.

Çalışmak isteyeceğiniz bölgelerdeki cips kamyonlarının üzerine bakın firma adı yazar veya gidin sorun depoları neredeymiş Genelde sürekli eleman ihtiyacı mevcut bir organizasyon.

Biz özellikle genç, hareketli, öğrenmeye istekli arkadaşlar arardık, isteyip de başaramayan olmuyordu bunu bilir bunu söylerim.

Satanael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer hor görmem diyen olursa satış temsilikleri çok güzel iş. TR'nin en çok satan cips markalarını satan şirkette(isim vermeyelim şimdi yakalamasınlar ) Satış Şefi olarak çalışıyordum bundan öncesinde; elemanlarımızı şirket kadrosuna almıyorduk, distiribütör firmayla anlaşıyorduk, arabalar elemanlar hepsi onlarda. ama yönetimi bendeydi. Biraz çift başlı durumu olsa da, asgari + prim şeklindeki sistemde çok güzel paralar kazanıyordu elemanlar. En kötüsü 1500 yapıyordu, 2.5-3 ortalama tutturup gidenler, ara ara yaptığımız yarışmalarda başı çekip ekstra gelir veya ödül kazananlar vs. Tabii tamamen sizin elinizde, asgari düzenini aylarca bozamayan da vardı, elemanda biten bir iş.

Çalışmak isteyeceğiniz bölgelerdeki cips kamyonlarının üzerine bakın firma adı yazar veya gidin sorun depoları neredeymiş Genelde sürekli eleman ihtiyacı mevcut bir organizasyon.

Biz özellikle genç, hareketli, öğrenmeye istekli arkadaşlar arardık, isteyip de başaramayan olmuyordu bunu bilir bunu söylerim.
    Güzel acıklamışsınızda ilk önce bu yöntem ile kişilerin otomatikman sigortaları asgari ücret üzerinden gösteriliyor ve hic bir katakulliye gerek kalmıyor.Maaşlar prim ile şişik gibi dursada ileride herhangi bi istirahat parası alma,işsizlik yada emeklilik gibi durumlarda cok büyük negatif rol oynuyor.

Eşimde uzun yıllar iletişim üzerine olan firmaların kurumsal bölümlerinde calıstı.Bi tanesi hariç hepsi dediğiniz gibi yapıyordu.Belli kotaları vardı onlar üzerinden prim alırlardı.Fakat son yıllarda öyle bir cılkını cıkardılar resmen insanlar prim alamasın fazla para vermeyelim diye örnek vereyim kota limiti 100 bin ise iki ay tutturdun hoop 150 bin yapıyorlardı 150 bin yapıyordun 200 bin oluyordu.Bu böyle gitti durdu sonra eşim doğum icin ayrıldı noldu sigortası asgariden oldugu icin düşük para aldık son 20 aydır calısmıyor eşim ama eski firmalarından ayda bi kere arıyorlar gel başla diye. Eee şartlar ne deyince asgari ücret + prim (şimdide butun bayiye kota koymuşlar bayi tutturamazsa kimse alamıyormus ) Eşimde başlamıyor doğal olarak.

Kapıdan gecenede aynı para , bu sektörde 8 yıl deneyimi olan eşimede aynı para... Sonra sektörsel sıkıntı eleman bulamıyoruz satışlar kötü politikaları dahada kötü olur tabi...

İş yeri sahibi olan arkadaşlarımız vardır belki hani sözüm meclisten dışarı ama bizim yerli patronlarda var sıkıntı..
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konularda bordo klavyeli hızlıların yazıları yok mu öldürüyor beni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)