User Tag List

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
489 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: İş araniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yabancı dil bilip, üniversite mezunu olup, aktif araç kullanıp direk +3000 liradan işe başlayan kaç kişi sayabilirsiniz ?

nerdeyse her işe başlarken asgari ücretle başlanır istisnalar dışında. Burda iş verene yermeniz manasız. Adam kendisi diyo zaten pazarlamacı olarak yükselebilir diye. Bugün bi bankaya girdiğinizde asgari ücret+ prim şeklinde çalışırsınız zaten.(kurumsal firma bkz. banka)
    +3000TL diyen kimdi baya dolaştım bulamadım. Hayır kardeşim her işe asgari ücretle başlanmaz. Asgari ücret verilebilecek en düşük ücrettir. Yani vasıfsız bir eleman alırsın asgari ücretle başlatırsın eyvallah. Ama vasıflı eleman alır asgari ücret vereyim dersen ben orada vicdansızlık ve kötü niyet ararım. Adamın yapacağı iş çok basitse daha vasıfsız bir eleman alırsın herkes 5 fatura kesip arabayla bir yere malzeme götürüp getirebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +3000TL diyen kimdi baya dolaştım bulamadım. Hayır kardeşim her işe asgari ücretle başlanmaz. Asgari ücret verilebilecek en düşük ücrettir. Yani vasıfsız bir eleman alırsın asgari ücretle başlatırsın eyvallah. Ama vasıflı eleman alır asgari ücret vereyim dersen ben orada vicdansızlık ve kötü niyet ararım. Adamın yapacağı iş çok basitse daha vasıfsız bir eleman alırsın herkes 5 fatura kesip arabayla bir yere malzeme götürüp getirebilir.
    her işten değilde genel olarak bahsettim ben. Yani genel olarak işe girerken asgari ücretle girer potansiyeline göre ücretin artar vs. ben bundna bahsettim. tabiki her işe girilmez asgari ücretle. kendini geliştirmiş bi insan bi kere bunu kabul etmez zaten.
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Ümraniye'de çalışmak üzere
    Solidworks ve/veya Inventor bilen
    Sac işleme bilen, az çok bilen yada öğrenmek isteyen (punch takım, abkant büküm limitleri önemli)
    Full-time çalışacak arkadaş varsa özel mesajla ulaşabilir.

Zamanın yüzde 90'ı arge, bunun yanında dışarıdaki fason üretimin kontrolü ve takibi, sahada ürün kontrolü vb. geniş yelpazeli bir pozisyonumuz var.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 senedir mağazalarda satış üzerine çalıştım sadece 1 firmada asgari ücret aldım ve bu söylenenlerin 10 da birini yapmadan asgari ücret üstünü alıyordum.
    garip

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akilli kardeşim işi Türkiyede topu topu 20 kişi yapiyor diyorum. Sence işimle alakali vasifli eleman bulma imkanim ne? Urettigimiz yedek parcanin takildigi makineyi senelerce kullanmamiza ragmen ben bile ise girince ogrendim. Sen kimsin? ne ayaksin? İşimle alakalı ne biliyorsunda isim hakkimda yorum yapip duruyorsun? Sana boyle bir izni kim verdi? Ayrica işi öğrenecek pazarlama için yurt içi yurt dışı gidecek sattigi malzemeyle alakali maasida yuzde olarak artacak diyede belirtiyorum. Ilk okul mezunu adammi alayim yurt ici yurt disi beni temsil etsin diye? Tarzancami konuşacak yurtdisina gidince? Ne var bunda bu kadar anlamayacak?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can cep numaranı verırımısın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek çok ağır bir iş. Üstelik işi öğrendiği zaman pazarlamacı olarak çalışacağı ve prim alacağıda yazıyor. 50.000TL'lik satış yapsa mesela %4 primle maaşı 3300TL'ye gelir. Arttırmak kendi elinde. Ama sizde haklısınız şartlar çok ağır maaş çok düşük gerçekten. Ama elimden gelen bu. Gerçekten çok acımasız bir iş verenim...

Akilli kardeşim işi Türkiyede topu topu 20 kişi yapiyor diyorum. Sence işimle alakali vasifli eleman bulma imkanim ne? Urettigimiz yedek parcanin takildigi makineyi senelerce kullanmamiza ragmen ben bile ise girince ogrendim. Sen kimsin? ne ayaksin? İşimle alakalı ne biliyorsunda isim hakkimda yorum yapip duruyorsun? Sana boyle bir izni kim verdi? Ayrica işi öğrenecek pazarlama için yurt içi yurt dışı gidecek sattigi malzemeyle alakali maasida yuzde olarak artacak diyede belirtiyorum. Ilk okul mezunu adammi alayim yurt ici yurt disi beni temsil etsin diye? Tarzancami konuşacak yurtdisina gidince? Ne var bunda bu kadar anlamayacak?
    demek ki iş "Günde 5-6 fatura kesip 5 km ilerideki ambara kadar tüm görevi sadece aracı sürmek" değil aynı zamanda yurt içi yurt dışı firmayı temsil etmekmiş. Aynı zamanda bu eleman seyahat de edecekmiş. Elemanlarına kızınca da sen kimsin ne ayaksın falan da diyorsundur sen şimdi. Senin işinle alakalı bir yorumum var mı dikkatli oku istersen haddime de değil zaten. Sen ne dediysen onun üzerinden gittim ben ekstra hiçbir şey katmadım. Mutlaka bir eleman bulursun Allah işini gücünü rast getirsin bol kazançlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşim senin anlayışın kıt mı? Alinti yaptığın cümlenin devamında şimdi senin bana söylediğin ve aklınca laf soktuğun şey yaziyor zaten? Senin gibi biri çalışmadığı için ne ayaksin falan dememe gerek kalmiyor. Dertlenme bu kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar çok niteliğe gerek yok o zaman ehliyet+src yeterli.
    Bu degilmi işime karışmak? Tekrar ediyorum sana ne?

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asgari ücret cidden vasıfsız elemanlara veriliyor mezun oldugumda adamlar 5 sayfa ozellık ısteyıp asgari ucret teklıf edıyolardı.Mesela suan kardesım 19 yasında bı magazada calsııyo asgarı ucretın 1.5 katı ılk gırıs maası 2. aydan sonra prımde eklenıyor.Otomasyon üzerine eleman arayan varsa bende iş arıyorum.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Yıl İşletmecilik yaptım, 25 personel çalıştırdım.
    Çok iyi denemez ama anlarım, derdimi anlatırım hem ingilizce hem rusça
    Windows, OSX, İOS, android ten anlarım. MS office, Özellikle excel de iyiyim. Paket program vs çabuk kavrarım (elektra, eta vb)
    B-A2 var. 11 yıldır aktif araç kullanıyorum.
    11 yıl çalıştığım işe en dipten başladım.
    Pasaport sahibiyim, uluslar arası fuarlar katıldım

Gelgelelim iş arıyorum. işkur, yenibiriş, kariyer, secret cv bırakmadım. Şimdi ben napayım çok merak ediyorum.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi zorla çalıştırıyorum. Okuduğunu kavrayamayan moron ariyorum diye yazmadim. Ilan ile ilgili değilsen konuyu piç etme. Başka insanlarda faydalansın.

İşi kurdugum günden itibaren sadece (2. Sene) 1 kişiyi ben işten çıkardım. Kendi ayrilan yok. Bir işyerinde çalışma kalitesi çalışan personelin devamlılığına bakilarak ölçülür. Tekrar okursanız köle aramadigimi işin geliştirilecek bir iş olduğunu fark edersiniz diye umuyorum.

3 dil bilsin diye kasmiyorum. 3 dilden birini bilmesi yeter. İşkembeden sallamayin.
    Moron un kim olduğu burda tartışmaya kapalı

İş ile ilgim yok Allah ta düşürmesin zaten böyle bir zihniyete

Ben üzerime düşeni yapayım bu zihniyet e kapılmayın diye milleti uyariyim gerisi beni alakadar etmez
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşim senin anlayışın kıt mı? Alinti yaptığın cümlenin devamında şimdi senin bana söylediğin ve aklınca laf soktuğun şey yaziyor zaten? Senin gibi biri çalışmadığı için ne ayaksin falan dememe gerek kalmiyor. Dertlenme bu kadar.
    tamam kardeşim sana uymuyorum hepimiz yanlış anladık sanırım. Üslubuna bak terbiyesiz herif. Ne ayaksın sen? (Bu şekilde konuşulmak hoşuna gidiyorsa bu lafımı üstüne alın. Hoşuna gitmiyorsa bu şekilde kendin de konuşma. İnsan gibi diyalog kurmayı öğren.)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler ,ne vasıfta olursanız olun , müthiş referasnlarınız olmadığı sürece size kimse pat diye yüksek maaş teklif etmez artık zaten herkes üniversite mezunu + yabancı dil bilmek nerdeyse zorunlu gibi , işe başlarsınız 2-3 ay kendinizi gosterirsiniz zaten maaş sektor ve yaptığınız işe gore doğru orantılı olarak artar

boşuna tartışıyorsunuz siz daha iyisinde çalışıyorsanız varsa imkan iş arayan arkadaşları oralara yonlendirin , sonuçta teklif var ısrar yok burda sorgulamanız manasız

@forwett yaşın doğru ise daha 23 yaşındasın asgari ucretle işe başlanmaz kısmını hangi sektor ve hangi vasıf için olduğunu açıklarmısın bunca iş hayatındaki tecrubenle ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya beyler ,ne vasıfta olursanız olun , müthiş referasnlarınız olmadığı sürece size kimse pat diye yüksek maaş teklif etmez artık zaten herkes üniversite mezunu + yabancı dil bilmek nerdeyse zorunlu gibi , işe başlarsınız 2-3 ay kendinizi gosterirsiniz zaten maaş sektor ve yaptığınız işe gore doğru orantılı olarak artar

boşuna tartışıyorsunuz siz daha iyisinde çalışıyorsanız varsa imkan iş arayan arkadaşları oralara yonlendirin , sonuçta teklif var ısrar yok burda sorgulamanız manasız

@forwett yaşın doğru ise daha 23 yaşındasın asgari ucretle işe başlanmaz kısmını hangi sektor ve hangi vasıf için olduğunu açıklarmısın bunca iş hayatındaki tecrubenle ?
    Türkiye'de İngilizce biliyorum diyenlerin yüzde 80'i maalesef İngilizce bilmiyor. Asgari ücret ile işe başlanmaz demiyorum beni yanlış anlamayın. Demek istediğim asgari ücret nedir? Adı üzerinde bir kişiye asgari verebileceğin ücrettir. Peki asgari ücret mantıken kime verilir? Vasıfsız elemana verilir. Yabancı dil, üniversite, tuhaf da gelecek olsa aktif sürücülük(şirket arabasına eşek muamelesi yapmayan çalışan + puanlıdır benim gözümde) buna ek olarak psikoteknik ve src belgesi. Bunların hepsi insana değer katan şeyler. Bu değerlerin bedeli asgari ücret olmamalı. Düzgün bir iş bulmak çok zaman gerektiren bir şey mülakat süreçlerinin 6 aya ulaştığı yerler var. Zamanı olmayan, çaresiz, cebine bir an önce üç beş kuruş koymak isteyen insanlar maalesef bu tür işletmelerde çalışıyor. Bu işletmelerin çoğunda da çalışanlar devamlı başka iş arayışında oluyor çünkü adam hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor. Lafım sadece eleman arayan arkadaşa değil, Bu şekilde çalışan binlerce firma var ve bu firmalar hep küçük firmalar. Bu zihniyetle de büyüyemeyecekler maalesef. Çünkü eleman yetiştirip piyasaya yetişmiş eleman sağlıyorlar. Devamlı Avrupa'ya genç futbolcu sağlayan kulüpler gibi düşünün, tüm yıldızlar onların altyapısında yetişir ama takımın bir başarısı olmaz.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul icin Src belgesi olupta iş arayanlar getir.com a basvursunlar. 8 saati geçmeyen vardiya sistemi var.
    Detaylarını ogrenmek isteyenler mesaj atsin.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de İngilizce biliyorum diyenlerin yüzde 80'i maalesef İngilizce bilmiyor. Asgari ücret ile işe başlanmaz demiyorum beni yanlış anlamayın. Demek istediğim asgari ücret nedir? Adı üzerinde bir kişiye asgari verebileceğin ücrettir. Peki asgari ücret mantıken kime verilir? Vasıfsız elemana verilir. Yabancı dil, üniversite, tuhaf da gelecek olsa aktif sürücülük(şirket arabasına eşek muamelesi yapmayan çalışan + puanlıdır benim gözümde) buna ek olarak psikoteknik ve src belgesi. Bunların hepsi insana değer katan şeyler. Bu değerlerin bedeli asgari ücret olmamalı. Düzgün bir iş bulmak çok zaman gerektiren bir şey mülakat süreçlerinin 6 aya ulaştığı yerler var. Zamanı olmayan, çaresiz, cebine bir an önce üç beş kuruş koymak isteyen insanlar maalesef bu tür işletmelerde çalışıyor. Bu işletmelerin çoğunda da çalışanlar devamlı başka iş arayışında oluyor çünkü adam hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor. Lafım sadece eleman arayan arkadaşa değil, Bu şekilde çalışan binlerce firma var ve bu firmalar hep küçük firmalar. Bu zihniyetle de büyüyemeyecekler maalesef. Çünkü eleman yetiştirip piyasaya yetişmiş eleman sağlıyorlar. Devamlı Avrupa'ya genç futbolcu sağlayan kulüpler gibi düşünün, tüm yıldızlar onların altyapısında yetişir ama takımın bir başarısı olmaz.

başlangıç için asgari ucret teklifini suistimal olarak değerlendirmek yanlış , şehirden şehire bile meslek guruplarında dağlar kadar fark varken

eğer iş senin için uygunsa gidiceksin, farkını gostericeksin maaşın fazlasını zaten teklif ederler , laf dediğiniz canın yazdıklarının ucu acık demiyorki para kazanamazsnız ben boyleyim vs gibi çok güzel açıklamış iş arayan için fırsat bana kalırsa gidip goruşmeden on yargıya gerek yok

ki günümüzde oyle işler varki benim yanımda satışta lise mezunu olup ayda 5000-6000tl prim alan adam var evi arabası vs bu işte çalışarak almış

onyargı bu yuzden gereksiz olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dibine kadar haklı.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan ana dili gibi bulgarca ıngılızce ıspanyolca konuşan kardesım var 4 yıllık mezun yurtdısından adam iş bulamıyor gecen yapı kredı işine basvrdu kardesıme sen bıze fazlasın dedıler okadar dil bılıyorsun dedıler yınede işe almadılar anladımki ufak işler bile tanıdık olucak
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)