arkadaşlar anadolu yakasındaki bütün heryer çamur!
arabalar mahvolmuş sizin orada da öyle mi.
arkadaşlar anadolu yakasındaki bütün heryer çamur!
arabalar mahvolmuş sizin orada da öyle mi.
Built to fall....
bedava kömür dağıtırlarsa olacağı buydu. Ankara'da sürekli her yer çamur 3 gün bi araba yıkatmak zorunda kalıyoruz hava yagmurlu bile olsa
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Avrupa Yakasıda Aynı Şekilde Gece 12 Gibi eve Dönerken Cama Gelen Çamurların Önümde Giden Aracın Lastiklerinin Yerdeki Pisliği Kaldırdığını Düşündüm ama Sabah Kalktığımda Baktım ki çamur yağmış arabaların durumu çok kötüydü
bedava kömürle çamurun ne alakası var ben anlayamadım?
avrupa yakasındada çamur yağmuş burasıda aynı ozan
barnak bassam olurmu ?
Evet çok kötü çamur yağmış..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
İstanbulu etkisi altına alan son zamanlardaki yagışların Akdeniz bölgesinden geldigi düşünülürse çöl topragı yagdı üzerimize bütün istanbulda aynı sorun var sanıyorum.
bu arada çamur yağmasının sebebi kömürler falan değil,rüzgar ve fırtına çöllerdeki tozları kaldırıp belli bölgelere kadar taşıyorlar,rüzgar bunları götürürken yağmur yağınca tozlar yere çamur olarak düşüyor
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
okmeydanı şişli bölgeside camurdan nasibini almış bölgelerden sabah şok olduk![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Bu çamur çok tehlikeli arabanın boyasını deliyor çabuk yıkatınYıkmacılar olarak işlerimiz zayıf haydi arkadaşlar eheheh .
sabah kalktım arabaya görünce canım hemen 3ü bi arada çekiverdi sütlü kahve olmuş rengi
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
İstanbul Avrupa Yakası Çok İyi Nasibini Almış Her Yer Çamur Bütün Arabaların Üstü Sütlü Kahve Yağmur Yağmazsa Yıkamacılar Dolup Taşıcak![]()
antalya üzerinden gelen yağmur çöl kumu ile birlikte gelmıs arkadaslar sabah radyoda oyle dıyodu![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)