düştü iade edim jetonu ben sana :D
Printable View
abiii benm araba giderken tekerlekler dönüyooo napmam lazııım acil yardım !!!
-Arkadaşlar merhaba,
2000 model 1.6 8V AKL motor golf'üm var? Göstergede maksimum hız 260 km/h gösteriyor.Bu her golfteki standart gösterge herhalde.260 km/h hıza ulaşmasını beklemiyorum ancak 160 km/h hızı düz yolda otobanda zor görüyorum.Arabada iki kişiyiz ve bagajda fazla yük yok.(Normalde hızlı gitmem ancak merak ettiğim için bastım biraz :-)
Sizce bu arabanın ideal son hızı nedir?
-Merhaba Arkadaşlar,
FSI motorların en sağlıklı şekilde çalışmasını sağlayan bir benzin istasyonu var mı?
Bildiğim kadarı ile bütün benzinler aynı,fark şirketin koyduğu katkılarla oluyor.
Mesela FSI için hangi marka iyidir? SHELL,BP
hepside bilinçli kullanıcı
takdir ettim
-arabayı ilk kaldırdıgımda hafif yokus olsa jiiiiiik diye bi ses kayıs sesi gibi ama herzman yapmıyoo ilk kalktiginda yapıyoo servise kac kere goturdum bisey yok diyolar bundan 1-2 sene once burda sel oldu ve ben arabayla suların içinden gectim ondan sonra bu ses gelmeye basladı...
zaten sorusunun içinde cvp ı vermiş :D
araba kaydi kaydi jiiiiiiiiiiiiiiiit canavarın döööötiinin öninde durdi
ya abi düşündüm de Allah Onno ustaya kolaylık versin kim bilir daha neler geliyodur ona yaaa :D
-arkadaslar merhaba butcem az oldugu icin pertden donme 96 model bir honda civic aldım aracımda bi gariplik var otoyolda giderken biraz gaza yuklenmek istedim 5500 devirden sonra sesi degisti motor patliyacak sandım korktum acaba arabada bi ariza mı var duzenli olarak petrol ofisi 20w50 yag koyuyorum cevabi bekliyorum
yışlbaşııı diorum Speeedcity diorum sabahlayalım diorum :) ne diorum ben :)
2:37 diorum :D
39 da ben yaptım da donla gidicem abii yanıom yaaaa
benim araba cimeni çok sewio ama napim ben :) hep 1 yeri var orası süer oluo ona:)
asfalt a gel :D
-merhaba abiler arkadaşlar ABS min ısıgı yanıyor çalışmıyordu bugün servise gitttim makinayı bagladı makina da ABS pompası Arızalı diye yazdı sonra aracımın kaputunu açtılar akunun uzerindeki 3 tane sigorta yı değiştirdiler sonra hafızadan hata yı sildiler artık hiç bir sorun yok ABS çalışıyor lambası yanmıyor ve de bunu butun tamirciler bilmez dediler benim aracım 99 GOLF4 arkadaşlar sizde de boyle bir durum sozkonusu olursa bence deneyin bu arada 20 YTL aldılar
yılbaşında planı olmayanlar kim ula ?
Adaş bitti mi ya ne güzel eğleniyordum sabah sabah :)
:) peki sen bilirsin ama iyi gidiyordu ben başlık ciddi diye girdim bide hangi mal yazmış falan oldum yıh: işin aslını sonra anladım
yurdum insanı powered :D