Geçmiş olsun..Sanatoryum hastanesi akciğer üzerinde uzman bir hastane..Tercih edebilirsiniz..
Printable View
Geçmiş olsun..Sanatoryum hastanesi akciğer üzerinde uzman bir hastane..Tercih edebilirsiniz..
Cok gecmis olsun bir cerrah arkadasimin numarasini ozelden yolluyorum.Umarim bir faydasi dokunur.Cuneyt Verdi Dersin telini
çok büyük gçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun kardeş.
cok gecmıs olsun...nacızane tavsıyem gazı den uzak durmanız yonunde...dıger devlet hastanelerı hakkında pek bır bılgım yok ancak..ozel olarak baskentıde tavsıye etmıyorum..ne zaman gıtsek kesın adamın canını sıkacak bır sey yapıyorlar...medıcanayı onerırım doktorlar baya ıyı genelen askerı kokenlı doktorlar var...hızmet ve kosullar on numara zaten...tekrar gecmıs olsun...
bayındır veya güven hastanesini tavsiye ederim
Çok büyük geçmiş olsun :(
geçmiş olsun, acil şifalar
Geçmiş olsun :(
İzmirde olsaydınız doktorumuz vardı.Allah en kısa zamanda şifa versin.
geçmiş olsun Çetin..umarım tez zamanda iyileşir kardeşin..
Merhaba foruma ilk mesajım konuyu görünce yazayım dedim. kendimi hemen tanıtıcağım. Babam 2003 senesinde aynı hastalığa yakalandı ve ilk olarak bizde hacettepe hastanesine gittik. orada tüp takıldı 10 gün civarı orada kaldı ve daha sonra ameliyata karar verildi. Araştırmalardan sonra akciğer üzerine en deneyimli hastanenin sanatoryum hastanesi olduğunu öğrendik. Orada bir prof tarafından ameliyat edildi. Üstelik tamamen sağlık güvencesi kullanıldı ekstra para verilmedi. Ve ameliyattan sonra en ufacık bir sıkıntısı yok. Şiddetle sanatoryum hastanesini tavsiye ederim. Sadece odalar çok kalabalıktı özel oda da kalırsanız daha güzel bir tedavi dönemi geçirir. Çok geçmiş olsun. Paniklemeyin ameliyattan sonra gayet sağlıklı olur işallah.
Geçmiş olsun. :( Ben bir araştırayım. Sana pm atarım.
Acil şifalar Çetin...
mesajlara şimdi bakıyorum hoca geldi pm eyvallah yarın sabah arayacağım arkadaşı.
yarın sabahtan başlıyor çalışmalar oraya da gideceğim
oralara da gideceğim
yarın sabah inşallah
çok teşekkürler hoca. evet ilginç bir şekilde herkes sanatoryumu öneriyor. yarın bakıyorum ameliyat sonrası koşullarını
tamam hoca bekliyorum
======o=======
cümleten Allah razı olsun .. yarın sabahtan başlıyorum araştırmaya . içten teşekkürler.
Geçmiş olsun Ank.Tıp.Fak eskı başhekimi Uğur hoca çok ıyı bır prof.dur.
http://www.ugurgonullu.com/
Çetin müsait olunca ara beni.Hacettepe için görüşelim.
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah
evet sanatoryum göğüs hastalıkları hastanesi gayet iyi bir hastane bende duydum doktor bi abim var onla bii konuş derim :)